Ponytail lift: revolucionarna tehnika za transformaciju lica s minimalnim rezovima

11-10-2020
Featured Video Play Icon

Jedan od najčuvenijih američkih plastičnih hirurga, dr Chia Chi  Kao, razvio je Ponytail Lift ™ i Ponytail Facelift – revolucionarne tehnike za osveženje ili transformaciju lica s minimalnim rezovima. Ove inovativne metode oblikovanja lica i vrata,  brzo daju željene rezultate koji izgledaju pre svega prirodno 

dr Chia Chi  Kao – plastični hirurg

Ponytail Lift ™ i Ponytail Facelift

Ponytail Lift ™ i Ponytail Facelift su revolucionarne tehnike za osveženje ili transformaciju lica s minimalnim rezovima. Njihov inovator je jedan od najčuvenijih američkih hirurga, dr Kao. Rezultat ovih intervencija je podmlađen i potpuno prirodan izgled. Ponytail Lift ™ uključuje neekscizivno podizanje kapaka uz ”rotaciju” i oblikovanje obrva. Umesto uklanjanja viška tkiva, dr. Kao koristi šavove za poboljšanje oblika obrva i ubrizgava “super masnoću” kako bi vratio punoću licima pacijenata. Endoskopski lift usmeren je na isto područje kao i tradicionalni lifting lica. Doktor Kao poboljšava definiciju linije vilice i uklanja pregib, spajanjem viseće kože od vilice do slepoočnice.

Rezultat Ponytail facelifta

Ko je dr Kao?

Dr. Chia Chi Kao je estetski, plastični i rekonstruktivni hirurg s više od 15 godina iskustva, za kojeg Vogue tvrdi da “jednom rukom pokreće revoluciju u budućnosti liftinga lica”. Osnivač je KAO centra u Santa Monici u Kaliforniji i inovator novih i revolucionarnih postupaka Ponytail Lift ™ i Ponytail Facelift ™.  Dr. Kao je autor brojnih publikacija koje su se pojavljivale u stručnim časopisima. Takođe je držao predavanja na nacionalnim i regionalnim sastancima s prezentacijama  Kalifornijskog društva plastičnih kirurga. Član je Kalifornijskog društva plastičnih hirurga i sertifikovan od strane Američkog odbora za hirurgiju i Američkog odbora za plastičnu hirurgiju. Gostovao je u brojnim emisijama poput Oprah a o njegovoj inovativnoj proceduri je snimao i Discovery Learning Channel.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: KAO plastic surgery / Facebook

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar