Nemica tvrdi da je ”promenila rasu” pomoću injekcija Melanotan 2

07-10-2020
Featured Video Play Icon

Nemica Martina Big (32) koja je rođena kao belkinja, tvrdi da su joj injekcije Melonatan 2, koje podstiču tamnjenje kože, „promenile rasu“. Bela žena čija je koža postala tamna nakon ubrizgavanja injekcija, šokira i izjavama da će roditi crnu decu

Martina pre i sada

Najveće evropske grudi

Martina je ranije potrošila 50.000 funti kako bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S – za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma. Svoju prvu operaciju imala je  2012. i objašnjava da je u početku želela da izgleda kao Barbika, ali sa više oblina, ali da se u jednom trenutku predomislila i odlučila da bude crnkinja.  Kako bi to postigla, ubrizgala je u svoje telo 3 injekcije Melanotan 2 .

Suprug kao podrška u bizarnom pothvatu

“Moja koža postaje sve tamnija a rastuća kosa se takođe menja i postaje kovrdžava i tamnija”, saopštila je Martina i dodala da čak i njene obrve postaju tamne , a promenila se, kaže,  i boja očiju. Kako bi postala ”pravom Afrikankom”, otputovala je u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju.”. Bivša stjuardesa iz Nemačke opisuje sebe kao 80 odsto crnkinju, a u ovom neobičnom poduhvatu joj se pridružio i suprug Majkl.

martina sa suprugom majklom

Veruje da će imati crnu decu

Martina je tokom jednog intervjua na televiziji izjavila i kako veruje da će roditi crnu decu: “Moja deca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim lekarom da vidim da li je moje telo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati. Prilično sam sigurna da će dete biti crno ili boje mlečne čokolade ili malo svetlo, nije važno”, zaključila je. Mi ćemo dodati kako su navedene tvrdnje ”crne gospođe” medicinski neutemeljene i mogu poslužiti samo kao scenarij za neki naučnofantastični film.

Kako je Martina izgledala pre a kako sada , možete pogledati u videu na vrhu teksta.

FOTO: Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar