Radi deformisane vilice bio je izolovan od društva a sada radi kao model

01-08-2019
Featured Video Play Icon

Nopajit Monlin (22) sa Tajlanda imao je deformisanu vilicu, zbog čega je imao poteškoća prilikom žvakanja hrane, a patio je i zbog svog fizičkog izgleda.  Nakon što se prijavio u populatni TV show ”Let me in Thailand”,  podvrgao se nekolicini estetskih zahvata koji su rešili njegove probleme no i učinili ga neprepoznatljivim. Kada je nakon operacija prvi put prišao uplakanoj majci, ona nije znala da je mladić pored – njen sin.

Izolovan od društva zbog neproporcionalne vilice

Zbog deformiteta lica Mopajit je na poslu uvek ručao sam, a ne u društvu kolega, što ga je dodatno deprimiralo i srozavalo mu samopouzdanje. Kako bi to promenio, prijavio se za učešće u popularnoj TV  emisiji ”Let me in Thailand” koja pomaže ljudima poput njega da reše probleme sa izgledom.  Podvrgo se plastičnoj operaciji, a njegova transformacija  je bila je toliko radikalna da ga je i majka jedva prepoznala.

Nakon korekcija, majka nije mogla da ga prepozna

“Mama, prepoznaješ li me? Pogledaj me”, rekao je. “Jesi li to stvarno ti?”, upitala je uplakana žena koja nije očekivala tako radikalnu promenu.  Monlin je bio na operaciji vilice i čela, podizanja očnih kapaka, ubrizgali su mu botoks i kozmetičkim tretmanima uklonili mrlje na licu.

Život ovog momka se okrenuo za 180 stepeni

“Ljudi kažu da sam druga osoba. Osećam se mnogo bolje. Ranije me društvo zbog mog izgleda nije prihvatalo, a sad napokon imam prijatelje”, rekao je. Njegov izgled pre  operacija , kao i dramatičan susret  sa majkom nakon transformacije  pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar