Pepeljuga usne: postižu se pomoću fiziološkog rastvora i traju do 48 sati

29-07-2019

Pepeljugine usne su tretman za kratkotrajno povećanje usana  pomoću fiziološkog rastvora, a koji je popularizovala sveprisutna Kajli Džener.  Privremena  punoća trajaće dan ili možda dva, radi čega se mnoge devojke podvrgavaju ovoj intervenciji kako bi imale drugačiji , više seksi izgled , preko vikenda

Kajli Džener – Instagram

Kajli Džener pokrenula trend Pepeljuga usana

Nakon što je objavila da su za punoću njenih usana zaslužne injekcije koje daju privremeni rezultat, a ne liplajner,  Kajli Džener je pridonela velikoj popularnosti tretmana nazvanog ”Pepeljugine usne”. Časopis Glamour izveštava da zahvaljujući sestri Kardašijan , žene širom sveta sada traže od svojih lekara da im ubrizgavaju u usne fiziološki  rastvor radi privremenog naticanja.

Usne za vikend izlaske

“Ako želite saznati kako bi izgledali sa većim usnama ali još uvek niste skupili dovoljno hrabrosti da se podvrgnete proceduri  hijaluronskim filerima, isprobajte tretman ”Pepeljuga usana”. Pomoću fiziološkog rastvora se postiže privremen efekat koji nestaje nakon 24 do 48 sati. Tretman je izvrstan za veliki noćni izlazak, a već u ponedeljak  na poslu ćete izgledati opet ”obično”. ”, pojašnjavaju u Harley Street Skin klinici u Londonu.

dr Džulija Tzu

Ne preterujte s tretmanom 

Fiziološki rastvor potpuno je bezbedna tečnost koja je zapravo slana voda , tako da nema nuspojava. Ali lekari upozoravaju da ne pokušavate postići  dugotrajniji efekat pomoću privremenih punila fiziološkim rastvorom, jer će usne izgledati natečeno i biće teške . Izgledaće kao da vas je ubola pčela”, rekla je lekarka Džulija Tzu, MD, sa Wall Street Dermatology-a. , Dodala je da treba biti oprezan koliko fiziološke otopine se ubrizgava, kao i da tretman obavlja licencirani lekar:  “Prekomerno punjenje fiziološkim rastvorom  može dovesti do istezanja kože,  upale i iritacija na koži”.

 Za potrebe uloge povećala usne fiziološkim rastvorom

Tokom snimanja filma The First Wife Club ( 1996.)  lekari su za potrebe uloge,  ubrizgali  u usne Goldie Hawn fiziološki rastvor kako bi one bile punije i veće.  Hawn je izjavila da je obeshrabrivalo da prolazi kroz dugotrajniji tretman koji je podrazumevao kolagenske injekcije. Iako je ovo sjajan način da utvrdite jesu li hijaluronski punjači prikladni za vaše povećanje usana,  ne zaboravita da ovu intervenciju mora obaviti stručnjak, zaključuje je dr Tzu.

The first wife club (1996.)

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar