Otišla na estetske intervencije kao starica, vratila se poput devojke

01-12-2021

Mnogi  neinvazivni estetski tretmani daju dobre rezultate, ali nož je u svetu lepote još uvek zlatni standard, čiju efikasnost malo što može da zameni. Primer za to je i pacijentkinja iz naše priče koja je u čuvenu kliniku kod dr Bena Taleia  na Beverli Hilsu . došla kao naborana starica a iz nje izašla poput mlade žene

dr Ben Talei

Auralyft – kralj fejsliftinga

Dr Ben Talei poznati je američki hirurg i stručnjak za antiejđing , čiju kliniku na Beverli Hilsu posećuju i brojne svetske zvezde. Njegovi radovi su impresivni a pacijenti nakon obavljenih procedura , odlaze svojim domovima s osmehom od uha do uha.  Ovaj hirurg je osmislio posebnu vrstu fejsliftinga, tzv Auralyft koji se obavlja pod lokalnom anestezijom a u kombinaciji s nekim drugim zahvatima daje rezultate koji oduzimaju dah, no koji pre svega izgledaju prirodno.

Viseća koža može se zategnuti samo hirurški

Pacijentkinja sa fotografija, žena je u ozbiljnijim godinama koja je imala problem sa mnogim borama koje su iscrtavale njeno lice. Osim toga  koža joj je bila opuštena a posebno u području obraza, oko očiju i usta , i na kapcima. Uz sve to mučio je i ćureći vrat. Da se prepusti stručnim rukama ovog veštog hirurga, odlučila se nakon šta više nije mogla da gleda svoje ”staro lice” koje nipošto nije bilo u skladu sa njenom mladalačkom  naravi. Mnogi bi sad rekli, nikada od babe devojka, ali verujte nam da je medicina toliko napredovala da ova izreka više baš i ne stoji.

Modernim zahvatima do mladog lica

Ovaj slučaj izvanredno pokazuje kako se ovoliki višak kože na licu ne može ukloniti ničim osim skalpelom. Dr Talei je uklonio višak kože i zategnuo lice pacijentkinje pomoću Auralyfta. Problem opušenih kapaka rešen je pomoću blefaroplastike gornjih i donjih kapaka  , uz transfer masti kojom je postignut mladalački izgled.   Endoskopskim podizanjem obrva, dobijen je senzualniji i svežiji pogled, a obavljen je i zahvat zatezanja vrata. Kako bi dodatno podmladili kožu pacijentkinje korištena je i Radiofrekvencija te Co2 laser.

FOTO: Dr Ben Talei  / Beverly Hills center for plastic and  laser surgery 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar