Pogledajte neverovatne rezultate ‘’Auralifta’’ na zapuštenoj teti od Kim Kardashian!

17-07-2017
Featured Video Play Icon

AuraLyft predstavlja revolucionaran metod u podmlađivanju lica i vrata pacijenta, koji nakon zahvata moraju da izgledaju dosta mlađe, no što je još važnije – potpuno prirodno. Proverite kako sada  izgleda Karen Toughton,  donedavno neugledna teta  od Kim Kardashion , na kojoj je čuveni dr Talei iz LA-a izveo ovu novu proceduru. 

dr Ben Talei

Ovu jedinstvenu proceduru, osmislio je čuveni estetski hirurg sa Beverly Hillsa, dr. Ben Talei . Još impresivnija je činjenica da se postupak može bezbolno provesti koristeći samo lokalnu anesteziju, ali po želji pacijenta ( radi veće udobnosti ) može se i u potpunosti uspavati (opšta anestezija).

Rezultat svoje tehnike Dr Talei je nedavno pokazao na neuglednoj teti od Kim Kardashian za koju nitko nije ni znao da postoji. Za razliku od svoje slavne sestre Kris Jenner , Karen Houghton nije izgledala toliko glamurozno , pa je potražila pomoć dr Taleia. Tokom 5-satne hirurgije snimljene na ”Inside Editionu”, podvrgnuta je potpunoj i prirodnoj transformaciji lica postupkom AuraLyft.  Dodatni rad oko očiju i obrva, takođe je učinjen kako bi se dobio mlađi i odmorniji izgled. Samo 3 nedelje kasnije, ona je već izgledala neverovatno , ponosila se svojim novim licem, i u potpunosti je zadovoljna sa sobom.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar