Ova Barbika je napunila je 46 i voli estetske zahvate

19-10-2019

Nannette Hammond ima šestero dece i upravo je napunila 46 godina. Za njen neverovatan izgled nisu zaslužni geni već plastične operacije na koje je potrošila više od 400 tisuća dolara. Sve to  kako bi što više nalikovala na lutku Barbi, radi čega je i dobila nadimak “ljudska Barbika”

Zvezda Instagrama na izgled potrošila 42,143,000  RSD

Zanosnu gospođu Nanette prati više od 297 000 ljudi na Instagramu, u čemu prednjače muškarci.  Razlog je neverovatan seksipil žene koja je ovih dana proslavila 46 rođendan. Svoje putovanje kroz zahvate estetske hirurgije je započela kada je radila za Huters , lanac kafea u kojima su zaposlene devojke poznate po bujnom dekolteu . Nanette se tada podvrgla operaciji povećanja grudi a do danas je na hirurške korekcije i neinvazivne tretmane potrošila više od 400 000 dolara, što je oko 42,142,827  RSD.

Svi su srećni i zadovoljni

Deo njene svakodnevne rutine uključuje rolanje dok čisti a također uživa u skokovima sa vijačom i hula hoopu, pomoću kojih održava svoju figuru: “Kao što moraš održavati svoj auto, moraš održavati i svoje telo”, kaže Nannette. Njen suprug Dave nema ništa protiv toga: “To je zaista puno novca, no sad izgleda onako kako to želi. Ona godinama radi na tome da usavrši svoj izgled”, rekao je za AOL Lifestyle.

Vozi rolere i čisti kuću

Nannette tvrdi da njen život nije toliko lagan kako se svima čini kada je vide:”Kad me vide kako šetam, verovatno misle da ništa ne radim, da imam kuvare i dadilje ali ja imam šestero dece i nemam ništa od toga”, rekla je. “Nikad se nisam osećala bolje. Ako vam se ne sviđam, baš me briga, ja radim po svom i srećna sam”, zaključila je seksi gospođa koja često krasi i kavere Plejboja.

FOTO: Nanette Hammond / Instagram

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar