Ovako izgleda Natašin nos posle operacije

31-01-2024
Featured Video Play Icon

Stigao je dan operacije. Malo sam uzbuđena, malo sam i pospana ali straha nema, zato što znam da sam u sigurnim rukama.  Jedva čekam da vidim svoj novi nos, izjavila je 48-godišnja dobitnica makeovera, pred operaciju korekcije nosa u bolnici Colić 

prim dr milan colic i prof dr rade kosanović

Izravnana grba i korigovan vrh nosa

”Nataša ima malu grbicu na nosu kao i rascep na njegovom vrhu.  Reč je o maloj asimetriji između desne i leve alarne hrskavice, tako da ona malo gura dole kolumelu. To moramo da izravnamo i da zatvorimo rascep.  Nos pacijentkinje je jako dobar za operaciju i vrlo jednostavno ćemo ga  rešiti,  Mislim da ćemo dobiti sjajan efekat”, rekao je prof dr Rade Kosanović, spec otorinolaringologije koji je na Nataši izveo zahvat rinoplastike.

Liposukcija i zatezanje podbratka

”Pacijentkinji smo uradili  NeckTite. To je jedna moderna procedura sa uređajem koji služi praktično za zatezanje kože i evakuaciju masti podbratka. Tako smo uspeli da poboljšamo ugao ispod brade. Ona ima malo usku bradu…i pored toga vidljivi su i znakovi starenja u vidu kesica sastran…Ovom procedurom, kompletno smo prođešli jaw line i podbradak,, čime smo zategnuli kožu, i evakuisali to malo masti u donjoj trećini lica”, dodao je dr Milan colić, spec opšte hirurgije.

U novom nastavku, izmena starih vinira

Pre samog odlaska na izmenu vinira u odrinaciju Dental Corner kod dr Bakiša, Nataša je prokomentarisala svoj oporavak:  ”Osećam se sjajno. Evo prošlo je par dana od operacije. Danas skidam konce, tako da sve dolazi polako na svoje mesto kao što vidite. Imam još vrlo malo ovih masnica. Očekujem da prođu za par dana. Spavam odlično, dišem odlično i radujem se svom novom licu”, zaključila je.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar