Ekskluzivni paketi lepote i dugovečnosti od 50 000 E

02-02-2024

Ekskluzivna Clinique La Prairie je smeštena na obali ženevskog jezera. Još od 1931. nudi luksuzne zdravstvene i velnes programe koji garantuju mladalački izgled ali i dugovečnost. Osiguran deluxe smeštaj i seriju neinvazivnih antiaging metoda u trajanju od nekoliko dana i noći, platićete minimalno 50 000 e   

Premium revitalizacija – program dugovečnosti: od 6 065 800 RSD

Ovaj program traje 7 dana i 6 noći. Ciljevi su mu: stimulacija imuno sistema, aktivacija regeneracije ćelija i usporavanje znakova starenja, podsticanje fizičke i mentalne sposobnosti, poboljšanje kvalitete sna i smanjenje stresa, jačanje otpornosti  na hronične bolesti i upalne reakcije. Osim niza pregleda tela, analiza DNK kao i terapija, paket uključuje i luksuzan smeštaj u sobi ili apartmanu, zdrave jelovnike, pristup wellnessu i uslugu limuzine.

Ekskluzivna ćelijska stimulacija i regeneracija: od 2 388 159 RSD

Program traje 2 dana i jednu noć.  Ciljevi su mu: ublažavanje negativnih učinaka starenja, podmlađivanje kože, prirodna samoregeneracija tretiranog područja, stimulacija proizvodnje kolagena i poboljšanje tonusa kože. Paket uključuje: 2 konsultacije sa estetskim hirurgom pre i posle tretmana, 1 konzultaciju sa anesteziologom,  visokotehnološku analiza kože  kao i vađenje matičnih ćelija i njihovo ubrizgavanje u lice – Exclusive Clinique La Prairie cell boost tehnikom. Cena pokriva i jedno noćenje: puni pansion, smještaj u sobi ili apartmanu i pristup wellness centru.

.

Procedura sa matićnim ćelijama lepote: od 6 098 604 RSD

Program traje 4 dana i 3 noći. Ciljevi su mu: postizanje mladalačkog izgleda, podsticanje obnove prirodnog kolagena i usporavanje procesa starenja. Paket uključuje: 2 konsultacije sa estetskim hirurgom pre i posle tretmana, 1 konsultaciju s anesteziologom i EKG, napredni test krvi sa specifičnom laboratorijskom analizom, visokotehnološku analizu kože kao i samu terapiju. Ona podrazumeva: vađenje i ubrizgavanje matičnih ćelija u lice te čuvanje prikupljenih ćelija do 30 godina. Što se tiče smeštaja, osiguran je puni pansion, smeštaj u privanoj bolničkoj sobi i pristup velnes centru.

Program napredne estetske lepote: od 2 413 297 RSD

Program traje 5 dana i 4 noći. Ciljevi su mu: podmlađivanje lica bez estetske hirurgije i  postizanje savršene figure tela uz pomoć neinvazivnih metoda. Paket uključuje konsultacije i savetovanje o estetskoj medicini i hirurgiji te analizu kože.  Uz to obuhvata: tretman proziv starenja, tretman s lifting efektom, tretman s efektom popunjavanja ili smanjenja izraženih bora, revitalizirajući koktel za ruke, dubinsko čišćenje lica, stimulaciju za regeneraciju kose, sesiju inovativne tehnologije oblikovanja tela, limfnu drenažu lica i tela te luksuznu manikuru ili pedikuru. Osiguran je i puni pansion i smeštaj u sobi ili apartmanu.

FOTO: Clinique La Prairie

 

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar