Aktuelni tretmani za podmlađivanje lica

25-11-2023
Featured Video Play Icon

Koji su aktuelni tretmani za podmlađivanje i oblikovanje lica, otkriva dr Jasmina Lalošević, spec Evropskog instituta za naučni antiaging u Parizu. 

ouooterapija jasmina i pavle

Ozonoterapija regeneriše organizam u celosti

”Ozonoterapija je terapija kiseonikom. Krv se dovodi u kontakt sa ozonom i na taj način se bustuje energijom. Na ovaj način, deluje se na imuni sistem, jača se imuni sistem u borbi protiv virusa i bakterija a u isto vreme se stimuliše regeneracija organizma u celosti”, kaže dr Jasmina Lalošević, stručnjak za antiaging i regenerativnu medicinu.

Stem ćelije i PRP podmlađuju kožu

”Kada pričamo o regenerativnoj medicini, stem ćelije koje koristimo su nezaobilazne. Uz stem ćelije koje uzimamo iz masnog tkiva i koje na najprirodniji način regenerišu i podmlađuju kožu, koristimo i PRP – pogotovo nakon presađivanja kose ali isto tako i za lečenje akni”, pojašnjava dr Jasmina iz klinike Aesthetic Med Lalošević.

Attiva – tretman za zatezanje lica

”Attiva je najnoviji tretman za zatezanje donjeg dela lica, podbratka, vrata pa i ostalih delova tela. Sastoji se u radiotalasnom liftingu koji se sprovodi uz pomoć kanile – jedne tanane duge igle koja se uvodi potkožno i svojim vrhom zagreva, dovodeći do retrakcije kolagena i zatezanja kože. Efekat se vidi odmah ali ovu metodu je potrebno ponoviti kroz šest nedelja, kako bi rezultati bili dugotrajni”, nastavlja doktorka – stručnjak za antiaging.

Clear + Brilliant – laser koji eliminiše pore

”Za kraj bih spomenula Clear + brilliant, laser koji je izuzetno popularan svuda u svetu i jedini je ovog tipa u regionu. Laser Clear + brilliant deluje na skupljanje pora i revitalizaciju kože, delujući na stimulaciju kolagena i dajući blistav i besprekoran ten”, zaključuje dr Lalošević, spec Evropskog instituta za naučni antiaging u Parizu.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar