Ovako se hrani Vladimir Putin: doručak mu je obilan, ručak – riba i povrće, večera – samo kefir

12-04-2018

Vladimir Putin je poznat  kao veliki pobornik zdravog života i prehrane. Osim što svakodnevno vežba, Putin pažljivo bira šta i kada jede.  Doručak mu je obilan, za ručak voli ribu i povrće, a  večera obično  samo kefir.

GIF _ ilustracija

Ruski predsednik Vladimir Putin živi i hrani se, izuzetno zdravo. Svako mu jutro započinje plivanjem u bazenu posle čega sledi obilan doručak. Obzirom da je veliki ljubitelj Ruske kuhinje, na tanjiru se retko mogu naći internacionalni specijaliteti.

Putin nikada ne pije kafu, već se budi uz zeleni čaj. Voli i voćne sokove, a od jeseni do proleća konzumira đus od cvekle i malo rena. To je odličan izbor, jer cvekla sadrži najširu lepezu vitamina i minerala, a autohtona je ruska biljka. Ren, očigledno, uzima zbog jačanja imuniteta i disajnih organa.

Ipak najčešći doručak Ruskog predsednika je ovsena kaša. Ona sadrži deset magičnih vitamina, a odlična je i za održavanje telesne težine. Redovno jede i omlet uz mladi (švapski) sir sa medom, budući da ima vrlo malo kalorija i mnogo proteina. Kada ima težak dan Vladimir jede prepeličja jaja, a prema pojednim izvorima pije ih žive, dok prema drugima – jede ih kuvana.

Poznato je da  Putin obožava i povrće, poput  paradajza i krastavca. Isto tako  uvek bi prednost dao ribi u odnosu na meso. Upravo od tih namirnica sastoji se njegov ručak, dok za večeru obično pije samo kefir.

FOTO: PIXABY / GIPHY

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar