Ove 4 namirnice su vam potrebne za pripremu tonika, koji preko noći topi masnoću sa abdomena!

12-09-2017

Masnoća u predelu abdomena, problem je koji pogađa veliki deo populacije. Iako lako nastane ukoliko smo fizički neaktivni ili konzumiramo jako kalorične namirnice , kada je se treba rešiti, to i ne ide tako jednostavno.  Saznajte recept  za gotovo magičan tonik, koji će da topi vaše salo dok spavate. 

Velik broj muškaraca i žena ima problema s nakupljanjem abdominalne masti, koja osim što predstavlja estetski problem, može da izazove i brojne zdravstvene probleme poput :hipertenzije, dijabetesa tipa 2, kardiovaskularnih bolesti, problema sa spavanjem…

U nastojanju da istope navedenu masnoću,   jedni će se posvetiti sportu i uz malo znoja  doći do svog cilja. Oni drugi sa manjkom vremena ,odlučiti će se za razne tretmane koji uglavnom funkcionišu na principu bombardovanja masnih ćelija ultrazvučnim talasima, nakon čega se one raspadnu  i prirodnim putem izluče iz organizma.

Bez obzira koji metod ste odabrali za  postizanje ravnog  abdomena , sam proces  topljenja neželjenog sala biti će  daleko efikasniji ukoliko se kombinuje s odgovarajućim tonicima koji ubrzavaju sagorevanje masti.  Takvi napici podstiču detoksikaciju organizma  i eliminaciju toksina, kao i masnih naslaga, što omogućava pravilnu apsorpciju hranjivih materija iz hrane.  Antioksidanti  kojima obiluju ovi  tonici,  štite organizam od pogubnog dejstva slobodnih radikala, koji su produkti metaboličkih procesa.

 Priprema:

Jedan od najefikasnijih tonika priprema se od kašičice rendanog đumbira, jednog krastavca, polovine limuna i dosta  peršuna. Sve sastojke usitniti i dobro samleti u blenderu, a po potrebi dodati pola čaše mlake vode, kako bi masa bila tečna. Čašu tonika popiti svake večeri pre odlaska na spavanje.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar