Ove zvezde imaju zaista neobične rituale lepote, neke se čak podvrgavaju ubodima pčela

14-04-2018

Neka od najpoznatijih lica svetske scene imaju svoje male i neobične rituale lepote. Glumica Gvinet Paltrov se podvrgava ubodima pčela, Sindi Kraford prska mleko u spreju po licu,  Zeta- Jones uživa u truljenju jagoda na svojim zubima, dok  Skarlet Johanson  za čišćenje lice koristi jabukovo sirće.

Ubodima pčela do savršenog sjaja kože

Kako bi poboljšala sjaj svoje kože, Gvinet Paltrov podvrgavala se neobičnom i bolnom tretmanu lepote.  Glumica je otkrila za Njujork Tajms kako su za njen savršen ten zaslužni ubodi pčela: ” Reč je o drevnom-  dve hiljade godina starom tretmanu koji se zove apiterapija. Ljudi ga koriste da bi se oslobodili upala i ožiljaka. Stvarno je neverovatan, pogotovo ako odlučite da malo više istražite o njemu.  Ali, čoveče, bolno je.”, zaključila je Gvinet.

Mleko u spreju za lice i trule jagode za zube

Bivši supermodel Sindi Kraford takođe ima neobični ritual lepote. Kako bi njena koža bila u potpunosti hidratiziovana , prska je mekom u spreju  dok Ketrin Zeta- Jones uživa u truljenju ostataka  jagoda na zubima, jer ih kaže na taj način čisti i izbeljuje: “Sok ili pulpa jagode sadrže jabučnu kiselinu koja služi kao adstringent i može ukloniti mrlje sa površine zuba”, kazala je glumica.

Jabukovo sirće za bolji ten 

Skarlet  Johanson je takođe je priznala da ima svoju ”jedinstvenu ”metodu za čišćenje lica. Naime, glumica za to koristi jabukovo sirće: “Istraživala sam malo o prirodnoj nezi kože i ustanovila da je jabukovo sirće zapravo  jako efikasno. Ako ga koristite kao toner može biti malo preagresivno , ali ako imate problema sa upalom lica,  zaista može pomoći “, otkrila je Holivudska lepotica.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar