Ovo su četiri uzroka opuštenih grudi

21-08-2018

Opuštene grudi su problem koji svaka žena želi izbeći ali postoje neke navike kojima nesvesno možete da ubrzate proces njihovog popuštanja gravitaciji. Prema istraživanju koje je obavio Univerzitert u Koloradu, ovo su četiri najčešća uzroka  opuštenih grudi

Sunce

Kao što štetni UV zraci doprinose nastanku bora na licu, na isti način utiču na grudi jer se smanjuje stvaranje kolagena i oštećuje se koža, što dovodi do njihovog opuštanja. Kad izlažete grudi suncu , obavezno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Trčanje

To nikako ne znači da bi trebalo da prestanete da trčite, nego da dok trčite nosite sportski grudnjak koji će grudi držati na mestu. Ovo se posebno odnosi na devojke i žene sa većim poprsjem jer za njih ovaj vid sporta – bez pomoći posebnog grudnjaka, može biti prava noćna mora.

Grudnjak koji ne pruža dovoljnu potporu

Uvek birajte grudnjake koji će dati dovoljnu potporu grudima jer će u suprotnom, odnosno ako se grudi tresu, koža na grudima oslabiti, kao i proizvodnja kolagena.

Jo-jo dijeta

Ako stalno održavate kilažu između dva do četiri kilograma gore-dole, to nije problem. Ali ako se radi o deset ili više kilograma, svaki put kada dobijete i izgubite kilograme koža na grudima će se još više opustiti

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar