Poslednja Miss Jugoslavije: kako skupa krema može da stoji pet godina a da se ne pokvari?

24-08-2018
Featured Video Play Icon

Nakon što je 1993. osvojila titulu Miss, raspala se Jugoslavija. Danas, 25 godina nakon, Dajana Tripunović i dalje izgleda jednako zanosno. Otkrijte tajnu njene lepote kao i stavove o estetskoj medicini i hirurgiji.

Dajana Slavica Tripunović – Miss Jugoslavije 1993.

Službeno ste poslednja Miss Jugoslavije…Kada uporedite tadašnju lepotu sa današnjim standardima, što biste mogli reći?

Tada je bila ona lepota koju su ti mama i tata dali….a danas se lepota nadograđuje, što estetskom hirurgijom , što nekim raznoraznim zahvatima. Mi smo…barem ja sam bila tada, kako bih rekla, potpuno prirodna, bez ijedne intervencije i čini mi se da, kad smo se već dotakli te  estetske hirurgije, nemam ništa protiv. Ali treba imati meru, u svemu što se radi, jer devojke nekad znaju da preteraju tako da od nekog lepog lica…….pa naprave nešto što baš nije tako privlačno za oko .

Vlasnica ste kozmetičkog salona …otkrijte nam, koristite li možda neki popularan tretman lepote poput mezoterapije ili nečeg sličnog?

Koristim, koristim naravno i lasere i terapiju PRP, ali sve to u nekom normalnom domenu . Nisam zagovornik, ukoliko to nije potrebno , nečeg radikalnijeg. Znači, da se nešto seče, da se podiže, da se spušta . Održavam ono što imam koliko god duže mogu.

Jeste li možda i vi do sada na sebi uradili neki estetsku korekciju?

Jesam. Uradila sam usta ….usta i grudi . Nisam u 90-ima , usta sam radila možda pre desetak godina, a grudi sam uradila nakon porođaja. Bilo je potrebe za korekcijom grudi. Uradila sam i zadovoljna sam a usta sam uradila pre 10 godina. Eto, to je sve.

Smatrate li da visoka cena nekog kozmetičkog proizvoda, opravdava uvek i njegov kvalitet?

– Ne opradava, evo recimo u apotekama ima kremica koje možete da nađete za 100 dinara..to mislim oko 1 evro….To su medicinske kreme koje nemaju aditiva u sebi ,tako da nekad mogu da budu mnogo bolje, od recimo nekog Chanela koji je pun alkohola i pun je konzervansa. Upitajmo se logično. Kako može krema da stoji pet godina a da se ne pokvari? Znači da je puna konzervansa i aditiva….i alkohola.

Ceo intervju sa Dajanom Tripunović , pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar