Ovo su efikasne vežbe za zatezanje i podmlađivanje lica koje preporučuje poznata kozmetička kuća

02-10-2018
Featured Video Play Icon

Osim krema sa lifting efektom , mnogi praktikuju i vežbe za zatezanje lica i vrata. One pomažu da dobijete tonus te da bore nestanu. Radeći ciljane vežbe dovoljno redovno može se efikasno učvrstiti, a samim tim i podmladiti lice.

Za dugoročne rezultate potrebno je da prođe nekih četiri do šest nedelja aktivnog vežbanja. Međutim, nemojte da vas to mnogo brine, jer je svega 15 minuta potrebno da bi se obavilo sve potrebno.

U prva tri meseca treba da se vežba pet puta nedeljno, a nakon toga je raspored sljedeći: ako imate manje od 42 godine – dva do tri puta tokom nedelje, a ako ste stariji od toga – tri do pet puta.

Pre nego što počnete sa vežbama poželjno je da se fotografišete, te da isto uradite i nakon mesec dana rada na zatezanju lica, kako biste videli da li ima rezultata i kakvi su.

Za vežbanje je potrebno neko mesto na kom ćete imati mir i ogledalo kako biste kontrolisali pravilno izvođenje vežbi. U priloženom videu pogledajte kako izgleda trening za lice koji na svom Youtube kanalu preporučuje poznata kozmetička kuća.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar