Pevačica Eni Lenoks ne odlazi na tretmane lepote i voli svoje bore

09-02-2019

Pevačica Eni Lenoks  je nedavno izašla na  naslovnici magazina ”Good Housekeeping”, a u intervjuu je otkrila šta misli o tretmanima lepote, zašto je ponosna na svoje bore, te naglasila da žene u šezdesetima ne moraju postati ‘nevidljive’

Šezdesetčetvorogodišnja pevačica kultnog britanskog benda Eurythmics je rekla,  da se za razliku od svojih brojnih koleginica iz muzičkog sveta, nikada nije podvrgla tretmanu pomlađivanja uz pomoć botoksa, a ni hirurškim intervencijamale lepote poput fejsliftinga.

” Ne osuđujem žene koje se odluče na ovaj način osiguravanja mladolikog izgleda. Ako zahvaljujući kozmetičkim tretmanima dobijaju psihološki podsticaj, to je njihov izbor. Imam 64 godine i bore, i šta ćemo s tim? Svoje linije na licu sam zaslužila. Pritisak koji se vrši na žene da uvek izgledaju savršeno je prejak, ali u ovom stadijumu života zdravlje smatram najvećim pokolonom”, rekla je Eni Lenoks.

Pevačica se nedavno, posle osam godina vratila u studio i snimila novu pesmu “Requiem for a Private War”.  Istaklas je  da  žene u šezdesetim “ne moraju postati nevidljive” , a shooting za Good Housekeeping dokaz je da se mogu zabaviti i biti pune života bez obzira na dob: “Želim da ljudi shvate da žene mojih godina ne moraju postati nevidljive. Još uvek možemo napredovati, biti pune života i zabavljati se. I na kraju krajeva, imamo toliko toga za ponuditi!”. zaključila je pevačica.

FOTO:  Instagram : Annie Lennox

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar