Pitajte nas sve što vas zanima o estetskoj hirurgiji i tretmanima lepote, i ostvarite popust na odabranu proceduru

29-01-2018

Koliko vam se puta desilo da ste poželeli uraditi neki tretman lepote ili ste čak razmišljali o estetskom zahvatu, ali niste mogli da pronađete dovoljno važnih informacija o tome. Koja metoda je najbolja za rešavanje vašeg problema,  tko je najbolji stručnjak u tome kao i koliko sve to košta… Pitajte nas sve što vas zanima i ostvarite popust za željenu estetsku proceduru.

Puno je pitanja a nedovoljno pravih odgovora 

U razgovoru sa osobama koje su se već podvrgle nekom estetskom zahvatu ili tretmanu , otkrili smo kako je velik broj njih nailazio na probleme u nedostatku informacija poput onih o iskustvima ostalih pacijenata sa određenim specijalistom, kao i rezultatima njegovog  rada.  Ivana ( 35)  iz Beograda želela je da uradi grudi, i kako sama kaže niko joj nije mogao dati odgovore na pitanja koja su je zanimala:

Domaći doktori su stručni kao i u inostranstvu

”Jako sam se raspitivala o tome ko je najbolji doktor, i radi toga sam pretražila celi internet i sve forume. Želela sam da vidim kako izgledaju grudi koje su doktori do sada uradili na pacijentima,  iako sam na webu naišla i na dosta fotografija radova koji mi se nisu sviđali.  Htela sam da moje grudi izgledaju popunjeno ali pre svega potpuno prirodno, jer ono šta sam po svaku cenu želela izbeći bio je plastičan izgled dekoltea, kakav je po svemu sudeći u Srbiji jako popularan.

Od toga sam se  zaista grozila i zato sam bila veoma oprezna u svom odabiru klinike u kojoj ću uraditi zahvat. Raspitivala sam se i o hrvatskim hirurzima jer mi je prijateljica rekla da je je jedan tamo najbolji ”, kaže Ivana.  Vezano uz ovu izjavu, moramo da naglasimo kako su svi doktori stručnjaci u svojoj klasi i ne može nešto da bude bolje samo zato jer je strano. U istoj situaciji bila je i pacijentkinja iz Zagreba kojoj su rekli da je jedan srpski lečnik najbolji za korekciju grudi.  Beograđanka je nakraju otputovala u Hrvatsku, a Zagrepčanka u Srpsku metropolu na zahvat.

Želela je samo da zna realan rezultat

U razgovoru sa ispitanicima takođe smo uočili da velik broj onih koji bi naprimer želeli da prvi puta ispeglaju bore, ne znaju svrhu kao ni razliku između botoxa i hijaluronskih filera.  Neretko su i u zabludi jer su na internetu videli neke primere osoba sa previše botoxa i misle da svi koji se podvrgnu navedenom tretmanu tako izgledaju.  Jovana (38)  je naišla na problem kada je poželela da uradi neki neinvazini  tretman za lifting lica ali nije znala koji je najbolji .

Želela je da putem weba sazna određene informacije  ali u tome nije uspela: ”Naišla sam na svakakve tretmane koji su obećavali fenomenalan rezultat. Često bi tu bio i prikaz tretmana ali ne i rezultat koji je trebao biti vidljiv nakon obično 7-10 dana.  Mene je upravo to najviše zanimalo!  Toga svakako treba biti više jer rezultat zahvata je ono šta pacijenta najviše zanima.”

Nekvalitetan propagandni sadržaj može više naštetiti..

U poslednje vreme dodatnu konfuziju pacijentima stvara veliki broj video sadržaja koje objavljuju klinike na svojim službenim kanalima.  U želji da dobiju bolju reklamu neretko se zna desiti da postignu suprotan efekat.  Takvo iskustvo imala je Aleksandra (25): ”Silno sam želela povećati usne i na Instagramu sam pregledavala profile klinika. Neke slike su bile lepe ali većina onoga šta sam videla stvorilo mi je strah.

Mislim da scene na kojima se sleva krv dok injekcija puni usne niko ne želi gledati. To je za mene bio samo znak da osoba koja to radi nije dovoljno stručna.  Videla sam i dosta radova koji mi se nisu svideli jer su sve usne bile ”prenapumpane” bez ruba. Ono šta sam ja želela bilo je nešto drugo , pune usne ali sa izraženim rubom.  Kao da su potpuno prirodne! Na kraju sam odustala jer  su me scene viđenog prestrašile.  Znam da to ne mora da bude tako, i da pravi stručnjak uradi sve savršeno , ali strah je sada prevladao.”

Pitajte nas sve šta vas zanima

Povedeni sličnim iskustvima pacijenata , odlučili smo svim našim čitateljima dati sve odgovore vezane uz estetsku hirurgiju i medicinu koji ih zanimaju. Više ne trebate biti u dilemi koji tretman ili operacija su bolje rešenje za vas, jer mi ćemo vam otkriti sve mogućnosti koje imate, bilo da je reč o invazivnoj ili neinvazivnoj metodi. Isto tako pronaći ćemo vam najboljeg stručnjaka i mesto  na kojem možete uraditi procedru kao i otkriti cenu .

Sve što trebate je poslati nam vaš kratak video klip u kojem ćete ispričati što vas muči i posnimiti kritični deo, na info@estetic.rs ili u inbox naše službene fb stranice.  Osim stručnog saveta poklonićemo vam i popuste na željene procedure.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar