Podvrgla se 9 hirurških zahvata kako bi nalikovala Melaniji Tramp

21-01-2018
Featured Video Play Icon

Nakon što se razvela,  četrdeset dvogodišnja majka iz Hjustona odlučila je u potpunosti promeniti svoj izgled kako bi što više nalikovala na ,  za nju savršenu ženu – Melaniu Trump. Kako bi ostvarila svoj cilj podvrgla se čak 9 estetskih procedura. Pogledajte da li je uspela u svojoj nakani da izgleda poput prve dame Amerike. 

Klaudija Siera pre operacija

Klaudia Siera je dizajnerka enterijera iz  Teksasa koja je  pred kamerama kanala Inside edition pokazala svoju transformaciju na putu do izgleda treće supruge Donalda Trampa.

”Melania Tramp je najlepša žena. Na njoj vam se ne može nešto ne sviđati. Meni je ona savršena – savršena žena”, kazala je Klaudia na početku svoje metamorfoze.  Kako bi što više nalikovala svom idolu, prvo je ugradnja ekstenzije za kosu i kupila novu odeću.

Usledile su brojne estetske procedure: lifting očiju, oblikovanje lica vlastitom masnoćom,  korekcija nosa, ugradnja implanta u grudi, zatezanje stomaka, liposukcija bokova i leđa, te brazilsko podizanje zadnjice.

Svoj novi izgled predstavila je prijateljima koji nisu krili iznenađenje viđenim . ”Napokon izgledam kao Melania Tramp. Presrećna sam”, kazala je Klaudia. Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar