Pogledajte 19 dana oporavka, nakon estetskih intervencija na licu

19-04-2022
Featured Video Play Icon

O brojnim estetskim intervencijama pisali smo dosta puta, ali  ono što zanima velik broj ljudi je, kako teče oporavak pacijenta nakon samih operacija?  Sredovečna žena u našem videu, podvrgla se neinvazivnom laserskom tretmanu podmlađivanja a potom hirurškim procedurama:  podizanju obrva, faceliftingu, korekciji kapaka i povećanju usana vlastitim masnim tkivom. Pogledajte kako je izgledao njen oporavak tokom 19 dana. 

Kombinacija estetske medicine i hirurgije

Pre samih hirurških intervencija, gospođa koju imate prilike videti u videu,  uradila je laserski tretman rejuvenacije lica kojim je postigla bolji kvalitet kože. Usledile su hirurke intervencije…..Kako bi se postigao lifting obrva, načine se tri mala reza u kosmatom delu čela zbog čega je ožiljak minimalan. Kod operacija kapaka odstranjuje se suvišak kože u gornjem ili donjem kapku, uz uklanjanje ili premodeliranje masnih jastučića.

Fejslifting jedini uklanja viseću kožu

Prilikom faceliftinga rez počinje u slepoočnoj regiji i nastavlja se ispred i iza uha, a potom duž kosmatog dela vrata. Koža se zatim odiže a višak uklanja. Mišići lica se zatežu u suprotnom smeru od smera zemljine teže. Povećani oblik usana dobiven je uz aplikaciju vlastitog masnog tkiva.

Sudeći po fotografijama, oporavak tokom 19 dana , protekao je veoma dobro,  a pacijentkinja je naposletku dobila željeni podmlađeni izgled . Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: arhiv, screenshot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar