Pogledajte kako čuveni dr Jason Emer sa Beverly Hillsa, podmlađuje pacijentkinju za 5 minuta uz pomoć Silhouette InstaLift niti

17-08-2017
Featured Video Play Icon

Silhouette InstaLift je neinvazivnan metod za podizanje srednjeg dela lica uz pomoć niti koje se podvlače pod kožu i zatežu, ujedno podstičući proizvodnju kolagena . Tretman daje najbolje rezultate u podizanju obraza, uglova usana i zatezanju kože u regionu vilice.  Postupak je namenjen svima kojima je koža na licu počela da se opušta i pada, a ne žele se podvrgnuti hirurškom zahvatu. .

Niti su napravljene biorazgradivog materijala  koji dadrži  poli-L-mlečnu / glikolnu kiselinu (PLLA i PLGA), koja  dugoročno ima biostimulatorni efekat na kožu koja se zateže i podmlađuje . Efekat volumizacije i podizanja lica će da traju 12-24 meseca.

Najbolji kandidati za ovu proceduru su pacijenti koji imaju blago opuštenu kožu na licu i žele odmah vidjiv efekat, koji uključuje podizanje celokupne konture lica. Sam tretman traje vrlo kratko a oporavak gotovo da nije potreban.

U video-snimku uz tekst , dr Jason Emer, čuveni hirurg i dermatolog sa Beverly Hillsa radi navedeni tretman na pacijentkinji u ozbiljnijim godinama koja je želela podizanje lica i obraza, kao i uglova usana i vilice uz lifting efekt na vratu.

PHOTO: Screenshoot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar