Pogledajte kako Jason Emer – čuveni doktor sa Beverly Hillsa briše ožiljke od akni

30-06-2017
Featured Video Play Icon

Akne su sve učestaliji problem ženske populacije, što ne znači da su muškarci na njih imuni.  Uzroci pojave akni mogu biti razni , a nakon što zaleče, na njihovu mestu neretko ostane ožiljak.  Pogledajte kako taj problem rešava čuveni hirurg i dermatolog Jason Emer sa Beverly Hillsa. 

Ožiljci od akni mogu biti različitih oblika i veličina, i znatno utiču na fizički izgled osobe, a  samim tim i njeno samopouzdanje. Za uklanjanje ožiljaka danas postoji više različitih metoda, ali ono što svakako morate uraditi pre primene bilo kakve terapije je da se obratite vašem dermatologu za savet. Poenta njihovog uklanjanja jeste na prvom mestu da se podstakne rast novih zdravih ćelija, minimalizuje formiranje vezivnog tkiva i formira zdrava koža.

Iako još uvek nema načina za 100 %-tno  eliminisanje ožiljaka,  različiti tretmani i lekovi mogu učiniti da oni svakako budu manje vidljivi.  Jason Emer – sertifikovani dermatološki hirurg sa Beverly Hillsa,  odgovoran za neka od najlepših tela i lica  LA-a,  uspešno rešava problem akni pomoću lasera.

U priloženom videu dr Emer sprovodi kombinovani tretman kako bi poboljšao izgled ožiljaka akni.  Prvo, počinje sa subcizijom. Reč je o tehnici  kojom se  odvaja ožiljak od dubljeg tkiva i omogućuje krvi da se skupi od ispod. Na taj način formira se vezivno tkivo ispod ožiljka koje ga poravnava sa površinom kože oko njega.

Drugi deo terapije lečenja ožiljaka , sastoji se od primene CO2 ablativnog lasera koji obnavlja površinski deo kože i stimuliše stvaranje novog kolagena. Nakon toga sledi tretman mikroiglicama ( mezoterapija) , a završava PRP metodom koji  koristi krvnu plazmu kao serum za izlečenje tretiranog regiona.

FOTO:  JASON EMER OFFICIAL SITE

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar