Pogledajte kako je Šer menjala svoj izgled od 1964.-2017.

27-01-2018
Featured Video Play Icon

Zahvaljujući brojnim hirurškim intervencijama , Šer je kroz godine karijere neprestano menjala svoj – gotovo nestvaran izgled.   Radi toga je i zaradila epitet  kraljice estetskih zahvata. Mnogi se slažu da,  šta god da je uradila , napravila je dobar posao jer danas izgleda jednako senzacionalno kao i na početku karijere. Ova pevačica i glumica potrošila je  više na estetske operacije nego što je zaradila. Ali kako je jednom izjavila, to je ulaganje u sebe i nije joj žao.

Šer sa suprugom i ćekom 60-ih

Jedino šta Šer prezire je starost

‘Nakon gotovo 50 godina na sceni, nikakve kritike me ne dotiču. Jedino na što ne ostajem ravnodušna i ono šta prezirem je starenje. Kada je šoubiznis u pitanju, ostariti znači umreti i ne žalim šta sam potrošila milione dolara na svoj izgled’, više je puta isticala u medijima.

80-ih se isticala svojim modnim trendovima

Ne zna se koliko je zahvata uradila

Za 72-godišnju Šer se inače vezuju brojne plastične operacije, odnosno pevačica važi za pravog, nezvaničnog  rekordera na svetskoj javnoj sceni po broju estetskih zahvata kojih je imala. Zanimljvo je da taj “broj” nije ni određen, već se samo kaže da je ih je imala previše.

90-ih je bila kraljica dance glazbe

Brojne intervencije na licu

Pretpostavlja se da je nekoliko puta uradila facelift kao i korekciju nosa, a tu su i ostali zahvati poput blefaroplastike odnosno zatezanja kapaka. Ukoliko obratite pažnju, primetićete da Šer gotovo i da nema viška kože ni masnog tkiva u predelu iznad gornjeg kapka. Isto tako nema nijednu boru, što je verovatno postigla primenom hijaluronskih filera i botoxa.

2000-ih su njene korekcije na licu dosegnule vrhunac

Zbog užeg struka, izvadila je rebra

Tokom života podizala je i grudi, vadila rebra kako bi joj struk bio uži, a špekuliše se da je intervenisala da gotovo svim ostalim delovima svoga tela. Ipak , fotografija iz 2017. otkriva kako je čuvena pevačica i umetnica možda malo ipak preterala u svom hirurškom eksperimentisanju.

Šer 2013

Kako se Šer menjala od 1965.-2017. pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar