Pogledajte kako korigovati nos pomoću filera u pauzi za ručak

30-06-2018
Featured Video Play Icon

Injektovanjem filera na bazi hijaluronske kiseline velike gustine u tačno odredjena mesta na nosu , moguće je ispraviti kukasti nos, korigovati neravnine ili podići vrh nosa i to u svega pet do deset minuta

Trenutni efekat sa trajanjem od godine dana

Korekcija nosa hijaluronskim filerima izvrstan je izbor za sve one koji žele lepši nos, a nisu spremni za klasičnu operaciju ili ne mogu sebi da priušte vreme od nekoliko nedelja ponekad i nekoliko meseci koliko je potrebno za oporavak posle rinoplastike.

Posebna tehnika aplikovanja uz upotrebu tupe igle obezbedjuje da bez modrica i otoka mozete nastaviti svoje svakodnevne obaveze odmah nakon intervencije. Trajanje efekta hijaluronskog punjača je  uglavnom oko godinu dana , nakon čega se procedura može ponoviti.

Korekcija vrha nosa
Podizanje vrha nosa je visoko na listi želja kada je u pitanju izgled nosa. Minimalnim podizanjem vrha nosa se postiže da on izgleda vizuelno tanji nego što jeste, čime kompletno lice izgleda mladje.

Ispravljanje grbe na nosu
Filerima se može “ ukloniti ” grba na nosu ( kukast nos), ali naravno ne fizički , već se aplikovanjem filera iznad i ispod nje postiže pravilnija linija nosa, pa izbočina postaje mnogo manje vidljiva, ili čak potpuno nestaje. Kako izgleda tretman, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Arhiv / Screenshoot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar