Žene smatraju da savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od…

02-07-2018

Rezultati istraživanja koje je sprovedeno za potrebe jednog veb sajta namenjenog upoznavanju, napokon su razotkrili , tko ima više uspeha kod žena , plavokosi ili tamnokosi muškarci , kao i kako u ženskim očima izgleda gospodin savršeni

Vole li žene više plavokose ili tamnokose muškarce? Odgovor na ovo pitanje potražila je jedna popularna web stranica za upoznavanje partnera. Napravili su istraživanje u kom je učestvovalo 145.000 njihovih muških pretplatnika. Rezultati studije pokazali su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak dejtova, za razliku od plavokosih koji u proseku odlaze na dva ljubavna sastanka tokom 30 dana.

Na temelju analize baze podataka ženskih korisnica pomenutog veb sajta , otkriven je profil idealnog partnera.  I ne on nije visok, mišićav , ni ništa slično idealu princa na belom konju , već naprotiv.  Žene smatraju da savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece i zarađuje više od 200.000 dolara godišnje.

Kao primer poznatih muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete, žene su navele Džon Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerard Batlera.

FOTO: GIPHY /PEXELS

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar