Uz gipsane bermude, smanjite jedan konfekcijski broj za 45 minuta

03-07-2018

Gipsane bermude su metoda namenjena tretiranju celulita, otečenih nogu i stomaka ( edematozna stanja celulita), lokalizovane masnoće, i neelastičnosti kože. Ovim neobičnim načinom , navodno se može skinuti 1 konfekcijski broj za 45 minuta

Aktivni sastojci kriju moć regeneracije

Efiksanost gipsanih bermuda krije se u aktivnim supstancama koje sadrže. Silicijum je odgovoran za stvaranje kolagena, magnezijum učvršćuje tkivo, bakar pomaže u stvaranju elastina, gvodže održava tonus i štiti mladu kožu, a cink vezuje slobodne radikale, odnosno poboljšava eliminaciju štetnih materija.Tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala , koji se izlučuju znojenjem. Takođe, podstiče se protok limfe, što takođe dovodi  do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži.

Bandažiranjem do vitkog tela

Tretman gipsanim bermudama  baziran je body wrap tehnici koja podrazumeva bandažiranje odnosno uvijanje kritičnih delova tela .  Na butine, bokove i stomak, laganom se masažom prvo nanosi losion, zatim serum, a potom se aktiviraju limfni kanali utrljavajem preparata koji eliminiše toksine iz organizma. Sledi  uvijanje sredstvima za tretiranje masnih naslaga ili opuštene kože, dok se za kraj nanosi maska i pomoću pamučnih kompresa oblikuje kalup prema telu klijenta.

Koliko je potrebno za rezultat?

Pomoću gipsanih bermuda vrši se detoksikacija kože a preporučuje ih se , radi boljih rezultata, kombinovati sa anticelulit masažama  ili ručnom limfnom drenažom.  Ovom neobičnom metodom , navodno se može skinuti 1 konfekcijski broj za 45 minuta.  Tretman se radi u seriji od 5-6 tretmana tokom 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti.  Po dolasku doma, treba izbegavati tuširanje  naredna 3 sata  jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju na koži.

FOTO: Arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar