Pogledajte tretman puževom sluzi koji pegla bore, zaceljuje ozlede i opekotine te leči akne!

08-09-2017
Featured Video Play Icon

Sluz od puža sadrži hijaluronsku kiselinu, kolagen, glikolnu kiselinu, alantoin, prirodne antibiotike i vitamine, kao i proteine i antioksidanse pomoću kojih ovo biće regeneriše svoje telo i “popravlja”  “kućicu”, a koji su neophodni i za obnovu ljudske kože , kao i njenu potpunu regeneraciju.

Puževa sluz je drevni metod podmlađivanja kože koji je bio poznat diljem istoka još od vremena antičke Grčke a koristili su ga i stari ruski travari. Već neko vreme tretman puževima je ponovo u modi  a efikasno se primenjuje na najsavremenijim klinikama za estetsko ulepšavanje u Japanu, Americi, Evropi, a sve više i u Rusiji. Blagodati ovog prirodnog načina podmlađivanja već su isprobala brojna poznata lica poput glumice Katie Holmes ili pevačice Ane Štajdohar….

Donedavno se u mastima i kremama puževa sluz koristila isključivo za lečenje akni, ali u skorašnje vreme otkriveno je da se pomoću nje možete izboriti sa ožiljcima, borama i izlečiti opekotine. Nakon što su došli do ovih saznanja, kozmetičari u Rusiji i Japanu, odlučili su da primene radikalnije mere.

Uporedo s korišćenjem krema koje su napravljene na bazi ekstrakta puža, počeli su da nude bogatim klijentima tretman za podmlađivanje, pri čemu žive puževe postavljaju na lice žena.

Istraživanja su pokazala da puževa sluz pomaže u otklanjanju mrtvih ćelija, oporavlja kožu nakon izlaganja suncu i vraća joj vlažnost i elastičnost.

PHOTO: Screenshoot

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar