Cindy Jackson za Estetic: Moji klijenti uštede 1 300 000 RSD po operaciji, u odnosu na one koji urade korekciju bez provere klinike i doktora

07-09-2017

Većina klijenata kontaktira me nakon lošeg ishoda estetskog zahvata, iako su godinama  pratili moj rad kroz medije. Kada ih upitam zašto mi se nisu ranije javili da im pomognem svojim savetom, odgovor koji dobijem je uvek isti:” Verovali smo pogrešnom doktoru i informacijama koje smo pronašli na internetu, a uz to smo bili uvereni da nam nije potrebna usluga profesionalnog konsultanta koju naposletku treba i platiti.”

Šezdesetogodišnja Cindy Jackson, poznata je u svetu estetske medicine kao ‘kraljica kozmetičkih zahvata”. Do sada je na svom telu uradila 14 hirurških korekcija i bezbroj neinvazivnih tretmana lepote, čime je ušla u Guinnesovu knjigu rekorda. Autor je 2 knjige o estetskoj hirurgiji te radi u Londonu  kao međunarodni estetski konsultant.

To me podstaklo da napravim istraživanje kako bi vam bolje dočarala prosečnu potrošnju klijenata koji su me kontaktirali pre operacije, i onih koji su zatražili moje usluge nakon što je zahvat kojem su se podvrgnuli, zavšio sa lošim ishodom. Rezultati su pokazali ,da klijenti koji su bili na mojim konsultacijama pre estestke procedure prosečno uštede oko  10 000 funti ( 1 300 000 RSD).

Verovatno se pitate kako je to moguće?

  1. Većina neuspelih operacija koštale su manje od prosečne cene iste precedure sa visokim standardom.
  2. Korektivni zahvat skuplji je u odnosu na onaj koji se uradili prvi put.
  3. Veoma mali broj estetskih hirurga može popraviti neke štetu na način koji želimo, no većina njih će se upustiti u korektivni zahvat i to masno naplatiti  ( čak i ako sumnjaju u,  za nas  zadovoljavajući ishod operacije) , budući da će očajni pacijent učiniti sve samo da ponovo izgleda normalno.

Što se tiče mojih prvih klijenata, oni uz novac uštede  i vreme, budući da u svega nekoliko konsultacija sa doktorima jasno mogu razlučiti ko je ili nije dobra opcija za njih. Isto tako može se desiti da otiđete na konsultacije u 100 klinika i ne pronađete onu idealnu za vas. Čak kada misle  su pronašli pravog stručnjaka mnogi pacijenti sumnjaju kako bi njihovi rezultati mogli biti bolji. Ali na kraju, svakako je bolje odgoditi operaciju ako niste sigurni da je osoba koja treba da vas operiše prava za vas, nego celoga života plaćati cenu radi nepromišljene odluke.

Upravo te i ostale nedoumice, rešavam kroz posao koji radim.  Zato svi koji žele moje usluge mogu da se jave putem moje oficijelne web stranice cindyjackson.com.

PHOTO: Cindy Jackson private album

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar