Šta je Renew lift, nehirurški lifting koji mnogo obećava?

06-09-2017
Featured Video Play Icon

Renew lift predstavlja nehiruško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea sa rezultatima približnim rezultatu koji se dobija hiruškom intervencijom, a bez narušavanja integriteta kože, bez uvodjenja u anesteziju, bez vremena oporavka i  bez bolova tokom ili nakon tretmana.

Aparat Reniew lift koristi fokusiranu energiju ultrazvuka visokog intenziteta, kako bi uticao na tačke u dubljim slojevima kože, s time da ne oštetćuje dermis. Tretman je namenjen svim uzrastima, od 18-99 a efikasan je u zatezanju i podizanju kože lica, vrata i dekoltea.

”Sam uređaj je koncipiran tako da je izrazito siguran za uporabu, a njegov način rada i svi procesi koji se  prate se na monitoru su revolucionarni. Terapija Renew liftom je potpuno bezbolna, oseća se lagano peckanje, no ništa strašno ni bolno.

Prvi rezultati uočljivi su ili odma nakon same terapije, ali u pravilu nakon dve nedelje vide se prvi pomaci, nakon mesec i po dana je sekundarni efekat  a  posle tri meseca imamo  konačni rezultat.  Ističem da su posebno dobri rezultati na području oko očiju te vrata. ’’, kazao je Hrvoje Lah – izumitelj ovog uređaja.

Do sada korišćene metode uglavnom su uticale samo na učvršćivanje kože ali ne i na zatezanje, no ovaj uređaj obećava rešavanje oba navedena problema, bez vremena oporavka i propratnih neprijatnosti i sa rezultatima koji su potpuno prirodni.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar