Suzana Mančić za Estetic: Najgore je kad osobu koja je bila lepa, vidite naruženu neprirodno visokim obrvama, usnama veličine kokosa i grudima kao teleće glave!

05-09-2017
Featured Video Play Icon

Otkada se pre nekoliko decenija, prvi put pojavila u medijima, Suzana Mančić je tiha patnja mnogim muškarcima, dok su ženska mišljenja o njoj različita . One iskrene, priznaju joj stručnost u poslu i lep izgled a iz ovih drugih, obično samo progovara sujeta. Svoju karijeru započela je kao pevačica a ubrzo je postala najpoznatija loto devojka Jugoslavije, okušala se i u glumi ,  te naposletku postaje omiljeno TV lice. Iako je danas  u ozbiljnim godinama, njena lepota i seksipil nisu se nimalo umanjili, već naprotiv, starost na Suzanu kao da ne deluje… 

Već dugi niz godina vi uistinu odlično izgledate i čini se kako ste jedna od sretnica koje nikada neće ostariti. Kako negujete svoje lice i telo i čemu dugujete  svoj lep izgled? 

”Vraga necu ostariti!!!  Ali biću zadovoljna ako uspem da ostarim lepo. Negovana žena lepo izgleda u svakom životnom dobu. S obzirom da mi je koža suva, negujem se uobičajeno, i hidriram je nekoliko puta na dan. Više sam potrošila na kreme za lice, nego na bilo šta drugo. Serum, antirid, nutritivna i hidrantna krema, to je uvek na mojoj polici.  Telo pak negujem masažnim uljima i mlekom. ”

Suzana se kod kuće najbolje oseća bez make upa.

Imate li neki svoj omiljeni kozmetički pripravak iz kućne radinosti ili radije kupite skupu kremu koja vam garantira dobar rezultat?

”Svaki put kad bih sama išla da uradim neki pripravak za lice kod kuće, nastao bi lom.  Kada mi je žumance počelo da curi po podu, odustala sam  od domaćih maski. Nekada sam mogla sebi priuštiti najskuplju i najkvalitetniju kozmetiku, ali ubi me kriza… Svakako mislim da u regionu imamo kvalitetne proizvode za negu, po prihvatljivim cenama.”

Kakav je vaš stav o estetskoj medicini? 

”Jos stari Grci su govorili  miden agan , sto znaci bez preterivanja. Ako treba ispraviti neki nedostatak, tu je mesto estetskoj hirurgiji, ali poigravati se trendovima silikonskih dolina, to je neodgovorno i na kraju veoma opasno.”

Postoji li neko koga biste naveli kao svoj ideal lepote?

”Glumica Milica Milsa”

Suzana bez make upa i u 61. godini života izgleda uistinu zanosno.

Što mislite o današnjem trendu da se većina žena operiše kako bi ličile jedna na drugu a ne bile jedinstvene u svom koregovanom izgledu?

”Potpuno nepotrebno, najgore je kad osobu koja je bila lepa, vidite naruženu neprirodno visokim obrvama, usnama veličine kokosa i grudima kao teleće glave. Znate, za estetske korekcije je potrebna posebna vrsta inteligencije, kako vidis sebe, i kakvu poruku šaljete okolini svojom pojavom.”

Pročitao sam da ste veoma dobro upoznati sa dostignućima u svetu lepote. Postoji li neki tretman koji vam se čini posebno efikasnim i koji biste voleli isprobati?

”Ha, ha, mislim da sam sve isprobala, osim onog prženja kože, da se podstakne kolagen. E, to ne bih nikako!!!

Kakvo je vaše mišljenje o muškarcima koji se podvgavaju estetskim zahvatima.? Da li vam je to privlačno ili odbojno?

”Pa i muškarci imaju dušu, i oni bi da se podmlade, da budu lepsi. Zasto ne? Ali i za njih važi isto pravilo kao i za žene : dobro se raspitaj ko je najbolji za to što hoćes da uradiš, i – ne štedi na sebi, popravak je uvek skuplji i komplikovaniji. ”

PHOTO: screenshoot /  private photos

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar