Pokazao kako u 12 nedelja od pivskog stomaka do six packa, i postao viralni hit

21-04-2018
Featured Video Play Icon

Mladić koji je transformisao svoje telo u samo 12 nedelja,  objavio je time lapse snimak svog podviga te postao hit na internetu. Tačnije, uspeo je da istopi pivski stomak i pretvori ga u six packs. Njegov primer svakako je dokaz da pomoću snažne volje možemo da postignemo šta god poželimo.

Hunter Hobbs (24) iz Normana u Oklahomi,  u samo tri meseca uspeo je izgubiti 19 kilograma te od pivskog stomaka dobiti six pack. Eksperiment je počeo iz znatiželje, a priznaje kako je to nešto najteže što je ikad napravio. U tih 90 dana,  5-6 puta nedeljno dizao je tegove u teretani. Kad je započeo svoju metamorfozu  koristio je teže tegove, da bi se zatim postepeno prebacio na lakše i ubrzavao tempo.

No najteži deo Hunteru, koji radi uredski posao u jednoj naftnoj kompaniji, bio je dijeta, za koju ipak  veruje – da je “najviše pomogla”. Obično je jeo piletinu, slatki krompir, ovsenu kašu, salate, bademe, proteinske šejkove… “Također, kuhao sam sve svoje obroke i nosio ih na posao i rijetko sam jeo vani”, rekao  Hunter je za Daily Mail.

Dodao je kako je pio i velike količine vode (barem 3,5 litara dnevno), ali i izbegavao gazirana pića i alkohol (osim u nekoliko posebnih prilika). Na početku svoje transformacije osećao se “iscrpljeno, demotivisano i uvek gladno”: ”Nakon otprilike tri  nedelje, kad sam vidio stvarne promene i kad mi se telo priviklo, osećao sam se sve bolje”, kazao je Hobbs.

“Ova transformacija trebala je biti ekstrem, a ne nešto dugoročno.  I dalje  ću odlaziti u teretanu pet-šest puta nedeljno, no neću toliko paziti jedem li vani ili popijem li nekoliko čašica s prijateljima”, zaključio je.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar