Potrošila 17 500 000 RSD da bi izgledala kao britanska Barbika, no da li je u tome uspela?

18-02-2018
Featured Video Play Icon

Pre deset godina Keri Majls  je bila prosečna devojka, koja je imala jedan san – da postane Barbika.  Svoju želju odlučila je sprovesti u delo, za što je potrošila pravo bogatstvo.  Danas izgleda potpuno drugačije, no da li je to vredilo silnog novca koji je uložila u sebe? 

Keri pre svih zahvata i danas

Keri Majls (34) iz Eseksa za sebe kaže da je ponosna “britanska Barbika”. Deceniju ranije, izgledala je sasvim prosečno ali kaže da je oduvek znala da želi da bude poput popularne lutke, i nije štedela para da do toga dođe.

Mic po mic, korekciju po korekciju, i Keri je poprimala obrise sasvim druge žene. Sve je krenulo nakon što su  joj roditelji jedne godine za Božić ispunili najveću želju – poklonili joj 10.000 funti kako bi sredila nos.

Od tada Keri neprestano odlazi na estetske procedure, kojima je doslovno opsednuta. Do sada je kaže, potrošila oko 130 000 funti, odnosno oko 17 500 000 RSD.

Grudi, zadnjica, bezbroj filera na različitim delovima lica, nove obrve,  nos i još bezbroj drugih operacija, uključujući i beskrajnu kolekciju šminke i odeće bili su joj, kaže, neophodni da bi konačno bila zadovoljna sobom. Ipak to se baš i ne sviđa njenom suprugu:

”Moj suprug više voli moj stari izgled. Njemu se baš i ne sviđa ovo šta sam do sada uradila, ali mene to nije briga. Ja sam potpuno ispunjena svojom lepotom i onim što jesam. Kad bi mi kojim slučajem zabranio daljnje hirurške intervencije, bez razmišljanja bih ga ostavila.”,  odlučna je Keri te zaključuje:  ”Kada se pogledam u ogledalu, u odrazu mi se smeši Barbika, a ja je zadovoljno pozdravim”

Da li su intervencije na njenom telu  zaista vredile tog novca, najbolje da prosudite sami.  Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FOTO : Instagram Barbie Kerry Miles

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar