Dr Jasmina Lalošević: Kako podići obraze i jagodice?

17-02-2018
Featured Video Play Icon

Kako podići obraze i postići željeni  volumen jagodica pomoću konturiranja otkriva dr Jasmina Lalošević – spec Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu.

Previše filera ili masti u licu može dovesti do neprirodnog izgleda

”Kada govorimo o podizanju jagodica, onda se najčešće misli na upotrebu hijaluronskih filera ili masti , što naravno nije neuobičajeno i nije bez smisla ali nije uvek dobro. Zašto?  Zato što na taj način možemo postići preveliki volumen.  …da bismo nadomestili višak kože .” pojašnjava dr Jasmina Lalošević.

Silhouette soft niti

Biorazgradive niti za lifting obraza 

U postizanju podignutih obraza dr Lalošević između ostalog, koristi i Silhouette soft  – biorazgradice niti: ”U svojoj praksi najčšće koristim Silhouette soft niti. To su Američke niti koje su napravljene od polilaktične i glikolne kiseline. Dakle napravljene su od prirodnog materijala koji je resorbljiv, ali koji se negde oko 18 meseci zadržava u koži praveći tenziju u koži i stimulišući stvaranje kolagena .”

Pre i posle aplikacije hijaluronskih filera Juvederm Voluma

U postizanju savršenih jagodica ponekad je potrebno više metoda 

Iako nije uvijek moguće postići savršeni učinak koristeći samo jednu metodu, tvrdi dr Lalošević: ”Nekad je sasvim dovoljno tretmanom s nitima nadomestiti i volumen i podići višak kože , a nekada je potrebno napraviti kombinaciju zajedno sa primenom hijaluronskih filera, npr. Volume… ili dizajniranih hijalurona za podizanje volumena, ili pak u kombinaciji sa stem ćeijama, mastima i slično.”

Venus Freeze

Venus Freeze za dodatni lifting efekat

Za dodatni efekat postizanja kvalitetnije i zategnutije kože u klinici dr Lalošević koriste se i neki aparati koji su posebno popularni među Holivudskim zvezdama:  ”Pošto se radi o dinamičkom procesu nije zgoreg primeniti i savremene metode podmlađivanja kao što su Venus Freeze.  Primenom ovakvog aparata nakon plasmana niti , vi praktično stimulišete dodatno aktivnost fibroblasta i kolagenskih vlakana ..duž pravca gde su se nalazile niti.”

” Suština je zapravo u umerenosti , odmerenosti i pravilnoj proceni kako bi i efekat bio što prirodniji.”, zaključuje dr Jasmina Lalošević – spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu.  Ceo razgovor sa Dr Lalošević , pogledate u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar