dr Jasmina Lalošević: Kako zablistati u 7 dana do venčanja?

09-02-2018
Featured Video Play Icon

Venčanje je zasigurno jedan od najsvečanijih činova u životu , i taj dan mladenci žele da izgledaju najbolje šta mogu. Dr Jasmina Lalošević – spec. Evropskog instituta za antiejdžing u Parizu otkriva koji su tretmani najbolji , kako bi i mladoženja i mlada u 7 dana pre nego što izgovore sudbonosno ”Da” zablistali u punom sjaju.

Dr Jasmina Lalošević – spec. Evropskog instituta za antiejdžing u Parizu

Najbrži efekat u konturisanju lica daju fileri 

”Ako pričamo o tretmanima od kojih očekujemo brz i učinkovit efekat , to svakako jesu tretmani sa hijaluronskim filerima gde za relativno kratko vreme, da ne kažem za 10 minuta , možete da dobijete kompletnu transformaciju.  Mlađe devojke obično vole malo da naglase konture usana , ili nekad hoće malo da osveže lice konture i slično…Za to postoje posebno dizajnirane vrste hijalurona.  Znači nisu hijaluroni koji su namenjeni ženi od 40 , 50 godina isti kao što su oni namenjeni devojkama od 25 godina…ili trideset.

Tretman hijaluronskim filerima

Mezoterapijski kokteli i tretmani kiseonikom za  savršen ten

Svaka mlada želi da blista, i za taj blistav ten obično koristimo mezoterapijske koktele koji obiluju vitaminima, aminokiselinama, pa i hijaluronom. Dakle to su sve supstance koje su prirodne , podstiču revitalizaciju kože i mogu  da postignu momentalno blistav učinak , jedan divan ten i blistavost.

Terapija kiseonikom

Ukoliko imamo tako malo vremena, onda zasigurno preporučujem kiseonični tretman – tretman sa kiseonikom, gde se koža praktično tušira  kiseonikom i na taj način revitalizuje.

Mezoterapija – tretman mikroiglicama

Oprezno s botoxom 

Takođe tu je i kriololift ….ili mezoterapija , klasična pravilno urađena mezoterapija takođe daje dobar učinak. Ne bih preporučiila da se radi botox. Uzmite u obzir da ako radite botox , potrebno je da prođu dve nedelje da biste imali pun i pravi efekat …”, pojašnjava dr Jasmina Lalošević spec Evropskog instituta za antiejdžing u Parizu.

Ceo razgovor sa dr Lalošević pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar