Protinol: za 7 dana nadoknađuje gubitak kolagena iz proteklih 7 godina 

14-04-2020
Featured Video Play Icon

ProtinolTM pruža pozitivne prednosti retinola, a njegova specifična formula omogućava da ima čak i širi efekat na kvalitet kolagena. ProtinolTM zaustavlja signale u koži koji mogu napasti zdrav kolagen i stvoriti dodatne vidljive znakove starenja

Ampule mladosti vraćaju kolagen

Zahvaljujući revolucionarnim otkrićima, patentirana Anew ProtinolTM tehnologija menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože, podstičući proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Sada je za 7 dana moguće vratiti kolagen koji ste izgubili u proteklih 7 godina – jer Avon započinje protinol eru, koja stiže u Anew Power Shot ampulama.

Šta je protinol?

ProtinolTM je jedinstvena kombinacija aminokiselina koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena. Pored kolagena tipa I, koji koži daje elastičnost, izuzetno je važan i kolagen tipa III, koji je najzastupljeniji u bebinoj koži i značajan je za formiranje i funkcionisanje kolagena tipa I. Već od detinjstva, njihov balans prirodno opada i zato je maksimalna koncentracija patentiranog ProtinolaTM u Anew Power Shot ampulama kreirana da podstakne oba i na taj način koži vrati mladalački kolagen i njen prirodan balans.

Regeneracija kože u rekordnom roku

Nakon jedne Anew Power Shot ampule, koža je sveža i glatka, a već nakon tri ampule, lice izgleda jedro, podmlađeno i zdravije. Posle korišćenja svih sedam ampula, koža lica značajno je čvršća, intenzivno jedra, a fine linije su izglađene, pokazala je korisnička studija.

FOTO: Anew / Estetic

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar