Protinol: za 7 dana nadoknađuje gubitak kolagena iz proteklih 7 godina 

14-04-2020
Featured Video Play Icon

ProtinolTM pruža pozitivne prednosti retinola, a njegova specifična formula omogućava da ima čak i širi efekat na kvalitet kolagena. ProtinolTM zaustavlja signale u koži koji mogu napasti zdrav kolagen i stvoriti dodatne vidljive znakove starenja

Ampule mladosti vraćaju kolagen 

Zahvaljujući revolucionarnim otkrićima, patentirana Anew ProtinolTM tehnologija menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože, podstičući proizvodnju dva tipa kolagena koji koži pružaju primetnu punoću, volumen i čvrstinu. Sada je za 7 dana moguće vratiti kolagen koji ste izgubili u proteklih 7 godina – jer Avon započinje protinol eru, koja stiže u Anew Power Shot ampulama.

Šta je protinol? 

ProtinolTM je jedinstvena kombinacija aminokiselina koja pomaže u održavanju savršene ravnoteže kolagena. Pored kolagena tipa I, koji koži daje elastičnost, izuzetno je važan i kolagen tipa III, koji je najzastupljeniji u bebinoj koži i značajan je za formiranje i funkcionisanje kolagena tipa I. Već od detinjstva, njihov balans prirodno opada i zato je maksimalna koncentracija patentiranog ProtinolaTM u Anew Power Shot ampulama kreirana da podstakne oba i na taj način koži vrati mladalački kolagen i njen prirodan balans.

Regeneracija kože u rekordnom roku 

Nakon jedne Anew Power Shot ampule, koža je sveža i glatka, a već nakon tri ampule, lice izgleda jedro, podmlađeno i zdravije. Posle korišćenja svih sedam ampula, koža lica značajno je čvršća, intenzivno jedra, a fine linije su izglađene, pokazala je korisnička studija. Nove Anew L4 Power Shot ampule dostupne su po specijalnoj ceni od 2900 dinara. Ukoliko želite da poručite ovaj proizvod, obratite nam se na: info@estetic.rs za više informacija.

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar