Prva misica sa Daunovim sindromom, potpisala ugovor sa kozmetičkom kućom

15-01-2019
Featured Video Play Icon

Plavokosa 20-godišnjakinja postala je prva osoba sa Daunovim sindromom, koja je pobedila na takmičenju lepote,  nakon čega je dobila i ponudu kozmetičkog brenda da reklamira njihov tuš za oči

Kejt Grant ne dopušta Daunovom sindromu da je ograničava i već gradi uspešnu karijeru modela. Ova 20-godišnjakinja iz Severne Irske okrunjena je na takmičenju Teen Ultimate Beauty of the World, hodala je pistom na FashionWeeku u Belfastu, a nedavno je postala ambasador velikog kozmetičkog brenda.

Do saradnje s kozmetičkom kućom je došlo, nakon što je Kejt  na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima nosi njihov tuš za oči: “Kejt želi širiti svest o uključivanju osoba s invaliditetima u društvo i to radi od samog početka. Koristi svoj glas za njih i gradi put za ljude koji će doći nakon nje”,   rekla je njena ponosna majka Didri.

Plavokosa Irkinja počeće predstavljati brend širom  sveta i “neće dopustiti da joj njezina invalidnost stane na put”, dodala je gospođa Grant.  Korisnici društvenih  mreža pohvalili su brend zbog odluke, a oduševljeni su i s Kejt. U videu na vrhu teksta možete pogledati gostovanje ove mlade dame u emisiji ”This morning with Eamon & Ruth” koja se emitovala na ITV-u.

FOTO: Instagram Kate Grant 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar