Radi izgleda zarađuje 604,442,000 RSD godišnje i tvrdi da ništa na telu nije korigovala

09-06-2018

Zahvaljući svojoj izuzetnoj lepoti i vitkom telu, supermodel Bela Hadid je izgradila uspešnu karijeru. Ipak, mnogi je često optužuju da je na sebi korigovala neke delove tela. Lepotica je do sada te navode redovno demantovala, a onda su se uporedile njene stare i nove fotografije.

Dok mnogi sumnjaju da se Bela Hadid podvrgla višestrukim operativnim zahvatima, kako bi korigovala određene nesavršenosti, mlada manekenka ističe da je potpuno prirodna. Priznala je , da je tek u 21. godini stekla samopouzdanje, ali da se još uvek bori sa glasinama vezanim za estetsku hirurgiju – iako je više puta u medijima demantovala priče.

”Ljudi misle da sam prošla kroz razne operacije, uradila sam ‘ovo’ ili ‘ono’. I znate šta? Možete da mi skenirate lice. Užasno se plašim stavljanja filera u usta. Nikada se ne bih tako ‘poigravala’ sa svojim licem”, kazala je Bela za “Instajl” magazin.

Dodala je i da je tokom adolescentskih dana bila veoma nesigurna u sebe i svoj izgled. Smatrala je da ima preširoke kukove, osećala se debelo, a svoje lice doživljavala čudnim. Ipak, reč je bila samo o krizi identiteta koja je svojstvena tinejdžerkama. Zahvaljujući svom izgledu Bela je prošle godine zaradila oko 4,5 miliona funti, odnosno , 604 442 000 RSD.

Nakon što je manekenka ovo zvanično kazala u intervjuu, na Tviteru se pojavila kolaž fotografija na kojoj su korisnici interneta uporedili njen izgled sada i od pre samo nekoliko godina.

FOTO: Instagram / Giphy / Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar