Još uvek niko ne zna zašto supruzi Vila Smita , Džadi, opada kosa

09-06-2018

Džada Pinket Smit, supruga čuvenog glumca Vila Smita , progovorila je o problemu sa kojim se suočava već neko vreme. Naime, glumici naglo opada kosa , a iako je do sad uradila već bezbroj testova, još uvek se nije utvrdio uzrok za to. 

Gospođa Smit se dugo ponosila svojom tamnom, dugom, gustom kosom, ali je od nedavno počela u javnosti da se pojavljuje isključivo sa turbanom, kako bi prikrila to što kose ima sve manje i manje.  Svoje osećaje podelila je sa korisnicima društvenih mreža.

“Mnogi me pitaju zašto stalno nosim turban. Pa, imam problema sa gubitkom kose. Bilo je zastrašujuće kada je to počelo da mi se događa. Jedan dan sam bila pod tušem, a onda sam završila sa rukama punim kose. Pomislila sam “Bože, ja ćelavim”. To je bio jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se tresla od straha”, rekla je glumica i dodala da doktori ne mogu da utvrde šta je uzrok, uprkos mnogobrojnim testovima.

“Ljudi mi govore da je to zbog stresa, da imam alopeciju, autoimunu bolest čiji je rezultat gubitak kose. Zapitala sam samu sebe zašto toliko strahujem od gubitka kose. Shvatila sam da je najbolje da to prihvatiti sa stilom. Kada nosim turban, osećam se kao kraljica”, zaključila je Džada.

View this post on Instagram

2 days away ✨ @RedTableTalk

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

FOTO: Instagram : jadapinkettsmith

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar