Emsculpt – novi tretman koji topi masnoće, stimuliše rast mišića i konturira telo za samo 2 sata

07-06-2018
Featured Video Play Icon

Na tržištu se pojavio nov tretman za topljenje masnoće i stimulaciju rasta mišića. Kako navode proizvođaći, Emsculpt je tehnologija nove generacije koja ima jedinstven efekat na telo. Emsculpt nije ni RF ni laser. On bezbolno tretira željenu regiju  elektromagnetnom energijom visokog  intenziteta (do 20.000 impulsa za 30 minuta) – i na taj način topi mast a podstiće rast mišića.

Emsculpt je nov neinvazivan tretman za eliminaciju masnoće i oblikovanje mišića , bez upotrebe skalpela, hirurgije i anestezije. Ovaj uređaj prvi je u svetu po načinu delovanja. Koristi elektromagnetnu energiju visokog intenziteta kako bi stimulisao  rad i  rast mišića kao i uništio neželjenu masnoću sa željenih regija.

Sam tretman nije neugodan , ali vam treba nekoliko minuta da se priviknete na kontrakcije mišića.  Jedan tretman traje 30 minuta a za potpun efekat, trebali bi ih uraditi 2 nedeljno tokom 15 dana. Dakle, sve skupa 4 tretmana.  Ova metoda oblikovanja tela može se primenjivati u zoni : abdomena, butina i zadnjice.

Proizvođači, dodaju kako je čak 95,4% pacijenata zadovoljno rezultatima ove metode za oblikovanje tela.  Za paket od četiri tretmana, moraćete izdvojiti 3000 – 4000 USD odnosno 300 000 – 400 000 RSD.

Kako izgleda tretman Emsculptom, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar