Rejuvenacija penisa: uz PRP terapiju do jače erekcije i intenzivnijeg orgazma

01-12-2017

O blagodatima PRP ( platelet rich plasma ) tretmana na kožu već smo mnogo puta pisali.  Osim što podstiče regeneraciju tretiranog područja, krvna plazma odnedavno se koristi i na muškim genitalijama. Naime, čuveni dermatog iz Los Angelesa dr Jason Emer , primenjuje PRP u lečenju erektilne disfukcije i mlohavosti penisa, koji nakon intervencije postaje čvršći i jači.

PRP za lepo lice i čvrst penis

Cilj tretmana krvnom plazmom je podsticanje prirodnih mehanizama podmlađivanja i regeneracije kože, čime se postiže lučenje novog elastina i kolagena u koži i ubrzavanje metabolizma ćelija u regiji koja je tretirana. Posle ovog tretmana, koža postaje čvršća, jedrija, zategnutija, izgleda svežije i sjajnije, a bore postaju manje vidljive. PRP metodom se obnavlja tekstura kože i smanjuju se proširene pore, ožiljci i pigmentacije, a od sada se tretira i muško spolovilo.

dr Jason Emer

‘Ovo je novi način tretiranja nekih muškim problema poput erektilne disfunkcije i mlohavosti penisa. PRP terapija pomaže kod  postizanje čvršće erekcije kao i povećanja volumena penisa. Pacijenti nakon zahvata svakako imaju bolji sex i doživljavaju intenzivnije orgazme”, kaže dr Emer.

Tok tretmana i oporavak

Tok tretmana na penisu ne razlikuje se od klasične PRP primene. Prilikom dolaska pacijenta izvadi mu se krv. Tako dobijena krv se stavlja u poseban aparat i pomoću centrifugalne sile se u potpunosti odvoje crvena krvna zrnca od seruma. Posebno namenjeni kitovi za ovu proceduru koji se dodaju, sadrže gel sa aktivnom supstancom koja aktivira trombocite da otpuštaju growth faktore a eritrocitima ne dozvoljava da se nadju u serumu.

Nakon toga, kapi dobijenog seruma se aplikuju u penis. Aplikovani trombociti otpuštaju growth faktore tokom 7 do 10 dana od uradjenog tretmana: ”Tretman je potpuno bezbolan jer se na penis prethodno nanese anestetska krema.  Procedura je gotovo za svega nekoliko minuta, a taj dan se savetuje ne izlagati većim fizičkim naporim poput odlaska u teretanu.”, pojasnio je dr Jason.

 

 

https://estetic.rs/2017/04/25/otkrivamo-sta-je-prp-tretman/

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar