Revolucionaran metod liposukcije za ekspresno topljenje masnoće na rukama

22-07-2018
Featured Video Play Icon

Celebriti Arms ™ je revolucionarna hirurška metoda liposukcije koja obezbeđuje potpuno mršavljenje ruke u svim područjima. Pored toga stvara se željeni izgled kao i konture ruke, a nakon ove procedure nije potreban oporavak. Već sutradan možete se vratiti svakodnevnim obavezama.

U poređenju sa tradicionalnom kozmetičkom operacijom  ruku , koja tretira samo deo ruke ispod ramena,  Celebriti Arms ™ oblikuje deo ramena.  Konturisanje ramena se izvodi  svrhu što boljeg opšteg izgleda ruke.

Sama procedura izvodi se u klinici Artistic Lipo Tampa pod lokalnom anestezijom i brzo je gotova. Rezultat je vidljiv istog trena a postoperativni oporavak nije potreban. Već sutradan se možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Nakon procedure, koža se vrzo brzo povlači, zateže i učvršćuje. Ova vrsta liposukcije zahteva najviši stepen stručnosti i specijalizacije a jedini je u svetu obavljaju dr. Thomas Su – ujedno izumitelj ove procedure te dr. Meegan Gruber.

”Na operaciju u našu kliniku u Tampi  na Floridi  dolaze klijenti sa svih krajeva sveta, i obično se svojim kućama vraćaju već dan posle.  Svakako najbolje je , što se operacija izvodi  pod lokalnom anestezijom uz momentalno vidljiv rezultat.”, kazao je dr Thomas.  Pogledajte kako izgleda procedura i neverovatan rezultat u videu na vrhu teksta. 

FOTO:  armliposuction.com / Screenshoot

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar