S modne piste u ordinaciju estetske i dentalne medicine

05-04-2020
Featured Video Play Icon

Iako je većina pacijenata navikla na klasičnije uniforme medicinskih radnika,  u poslednje vreme sve više brendova nudi specijalizovanu odeću, koja svojim dizajnom odskače od prosečnog. Moderne uniforme i doktorski mantili sada izgledaju više kao odeća sa modne piste 

Sportska ležernost i dašak luksuza

Nekada su lekari nosili prepoznatljive bele mantile dok su za osoblje bile rezervisane uglavnom plave uniforme.  Međutim, vremena se menjaju a modni trendovi nisu lišili ni medicinske radnike, posebno one koji se bave estetskom medicinom i stomatologijom. Linije novih kolekcija namenjenih upravo njima odišu modernim vremenom a u neke modele, utkan je i dašak luksuza.

Pacijenti vole moderne lekare

Klijenti koji posećuju lekare sa željom da im oni ulepšaju ili podmlade lica, često su veliki estete, stoga su i proizvođači odeće za lekare i medicinare prilagodili svoj dizajn, njihovim visokim modnim kriterijima. Ove uniforme su izrađene od istih materijala kao i stari modeli , međutim dizajn, boja i dezen  su malo izmenjeni kako bi se prilagodili  vremenu u kome živimo.

Sami dizajnirajte uniforme za svoj tim

Osim modela koji se nude u katalozima odeće za medicinske radnike, proizvođači nude i mogućnost individualnog dizajna, posebno prilagođenog željama vlasnika klinika.  Dakle, ukoliko ste lekarka ili lekar koji prate modne trendove ili jednostavno želite da vaš tim izleda malo drugačije od konkurencije, sada bez problema možete izradit i sopstvenu odevnu kolekciju.  Probrali smo neke od najzanimljivijih modela, a za više njih pogledajte video na vrhu teksta.

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar