SkinGPT: prva aplikacija za negu kože sa AI

20-11-2023
Featured Video Play Icon

Haut.AI – kompanija specijalizovana za veštačku inteligenciju u analizi kože, kose i opšteg zdravlja, predstavila je svoju novu generativnu AI tehnologiju za modeliranje stanja kože – SkinGPT

Simulacija poboljšanja stanja kože uz preporuku

Ova inovacija u industriji lepote, koristi veštačku inteligenciju za kreiranje sintetičkih slika i primenu stanja kože na ulazne podatke slika. SkinGPT omogućava korisnicima da otpreme svoje fotografije i primene veštačku inteligenciju ne bi li simulirali kako će im koža evoluirati tokom vremena – korišćenjem određenih proizvoda za negu kože. SkinGPT omogućava prvi virtuelni probni prikaz nege kože sa fotorealističkim simulacijama i naučnom podrškom.

Pored saveta i simulacija, aplikacija edukuje sve uzraste

Sadržaj generisan pomoću SkinGPT popunjava prazninu između očekivanja potrošača i efekata proizvoda vizualizacijom dugoročnih kozmetičkih benefita. Ova alatka za analizu kože namenjena je kozmetičkim brendovima i maloprodajama, koje je mogu implementirati u svoje e-trgovinske platforme. Na taj način, mogu edukovati potrošače o promenama koje koža može doživeti prilikom korišćenja (ili nekorišćenja) određenih proizvoda. Tehnologija Haut.AI je specifična za svaki proizvod i koristi simulacije zasnovane na kliničkim tvrdnjama date robe kako bi obezbedila tačnost.

Pomeranje granica veštačke inteligencije u nezi kože

“Generativna veštačka inteligencija je svuda prisutna, a lepota ne bi trebalo da zaostaje. Ponosna sam što je Haut.AI prva koja uvodi generativnu veštačku inteligenciju za negu kože. Naša tehnologija edukuje potrošače i omogućava im transparentnost u vezi sa efektima koje obećavaju kozmetički brendovi. SkinGPT je tek početak, dodatno olakšavajući istraživanje i razvoj kroz sintetičke slike i otključavanje novih nivoa u industriji lepote. Posvećeni smo pomeranju granica veštačke inteligencije u nezi kože, a SkinGPT je dokaz našeg stalnog istraživačkog rada,” komentarisala je Anastasia Georgievskaya, suosnivačica i izvršna direktorka Haut.AI.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Haut.AI Screenshot

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar