Sodom bikarbonom protiv akni , mitesera i kesica ispod očiju

07-03-2019

Pored brojnih pozitivnih efekata, soda bikarbona je veoma efikasna u lečenju nekih dermatoloških problema.  Akne, miteseri i bubuljice uspešno se tretiraju ovom namirnicom, a pokazalo se da smanjuje i kesice ispod očiju 

Kao prehrambena namirnica, soda bikarbona ima lekovito svojstvo koje je u mnogo slučajeva dokazano praktičnim primerima. Ovaj moćni prirodni preparat ne drži visoku cenu kao mnogi koje možete naći u radnjama ili apotekama uz garanciju njihove efikasnosti.

Ipak, mnoge su dame potrošile dosta novaca na skupocene kozmetičke proizvode, dok je soda bikarbona davala efikasna rešenja. U praksi se pokazalo da nanavši je na kožu, bukvalno čini čuda. Možete je kombinovati rastvorenu u vodi sa limunom, čajem, a tretman radite jednom neeljno. Efekti će vas, taista, oduševiti.

Rastvor sode bikarbone natopite kozmetičkim tuferima ili pamučnom tkaninom i stavite na lice da odstoji 10-15 minuta. Odlična je u borbi protiv akni, mitisera i bubuljica, a provereno smanjuje kesice ispod očiju. Takođe je možete koristiti i kao piling posle čega će vam koža izgledati sjajno i sveže.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar