Srpkinja koja je ušla u izbor za najveću zadnjicu sveta, pravi je primer onoga što estetska hirurgija ne sme da bude

13-11-2017

Švedski model Natascha Crown, poreklom je iz Srbije i opsednuta je plastičnim operacijama.  Prvu je uradila sa 20 godina  a tokom protekle 4 podvrgla se još 4 hirurške intervencije. Danas je ponosna vlasnica jedne od najvećih zadnjica na svetu. Iako se kaže, kako se o ukusima ne raspravlja, ovo bi mogao da bude primer svega onoga što plastična hirurgija nikada ne bi trebala da predstavlja.

https://www.instagram.com/p/BYk2wIuALyL/?tagged=natashacrown

Ova mlada devojka trebala bi da zna kako je estetska hiurgija namenjena koregovanju tela na bolje  a ne eksperimentisanju sa lošim ishodom.  No ona je veoma zadovoljna svojim izgledom i kaže kako samo usne povećava barem jednom mesečno. No usne su zaiste jedan od najmanjih delova njena tela . Naime sve šta je koregovala, povećala je do neviđenih proporcija.

https://www.instagram.com/p/BU4Y9Pvg7TO/?tagged=natashacrown

Na visinu od 155 cm, gigantske grudi  nipošto ne odgovaraju dimenzijama njenog tela. Još veći problem neproporcionalnosti vidljiv je na njenom glavnom ‘adutu’ – zadnjici.  Obujam bokova joj je čak 182 cm. Do sada je bila na tri povećanja zadnjice kako bi ona nalikovala na one u Brazilu, što joj ruku na srce baš i nije pošlo za rukom. Radi svojih proporcija Natascha se ove godine natječe za titulu najveće zadnjice na svetu.

https://www.instagram.com/p/BVHPnuHg7OQ/?tagged=natashacrown

Neki pretpostavljaju kako ona boluje od poremećaja telesne dismorfije, što bi značilo da u ogledalu vidi potpuno različiti prikaz sebe od onoga kakav je u realnosti.  Ipak zahvaljujući svome u najmanju ruku ‘neobičnom izgledu’ Natascha radi kao model,  ima svoju web stranicu a na Instagramu je prati više od 300 000 ljudi.  Za nju je svet doznao zahvaljujući emisiji Plastic & Proud (Plastični i ponosni) britanskog Channela 4 u kojoj je bila jedna od zvezda koje nipošto ne žele da izgledaju prirodno.

PHOTO: INSTAGRAM NATASHA CROWN

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar