Svi misle da je tinejdžerka a ona je majka troje dece

29-12-2020
Featured Video Play Icon

Ljudi su uvereni da je Valerija Lipovetsky starija sestra svojoj troje dece, a kad čuju koliko ima godina, svi ostanu šokirani. 30-godišnjakinja je to priznala na TikToku i iznenadila brojne korisnike navedene društvene mreže, koji su do tada bili uvereni da je tinejdžerka

Tajne Valerijine mladosti

Valerija je rođena u Rusiji, odrasla je u Izraelu, a sada živi u Kanadi sa suprugom Garyjem Lipovetskyjem i njihovo troje dece. Dvoje su dobi od sedam i pet godina dok je najmlađe dete staro 18 meseci. U seriji videa koje je objavila, Valerija otkriva tajne svog mladolikog izgleda. Tvrdi da su to:  svakodnevno plesanje, 20-sekundno stajanje pod ledenom vodom na kraju svakog tuširanja i redovna nega kože.

Nega lica i tela

Svako jutro ova Ruskinja nanosi na lice vitamin C koji je zaslužan za njen lep ten.  Kako bi usporila proces starenja i podmladila kožu, svako veče koristi retinol.  Valerija upotrebljava i četku za kožu koju smatra čudesnom. Sa njom radi piling, popravlja cirkulaciju i smanjuje celulit.

Milioni obožavatelja

Valeria inače ima i YouTube, Instagram i Tok Tok  kanal , a na svakom od njih prati je 1,4 miliona ljudi, s kojima deli detalje iz svakodnevice s trojicom sinova, trikove za ljepotu i roditeljstvo, kao i videa vežbi koje izvodi. Pogledajte više kako izgleda ova prelepa mlada žena u videu na vrhu teksta.

FOTO: Instagram Valeria Lipovetsky

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar