U prodaji prvi hajlajter za genitalnu zonu od kojeg vagina jednostavno blista!

30-07-2017

Iako smo već navikli da industrija lepote svakodnevno izbacuje raznorazne preparate za negu kože, bilo je samo  pitanje vremena kada će se više posvetiti intimnom delu ženskog tela. Shades of V je novi preparat koji hrani vašu vulvu i puža joj blistavi izgled

Baš kao šta lice ulepšavaju šminkom,  provode  sate u frizerskom salonu ne bi li im kosa bila sjajna , odlaze  jednom mesečno da srede nokte, žene odsada imaju  i celu liniju za negu svoje genitalne zone.

”Shades of V – Very V Luminizer” , prvi je hajlajter za intimnu regiju , a cilj mu je da prekrije eventualne nepravilnosti i osenči vaginu kako bi izgladala primamljivije.  Iako se do sada konturisalo uglavnom lice, sada je i vagina dobila svoje posebno mesto za to.

Proizvod garantuje da  će području vulve pružiti blistavost , a obzirom da je bogat vitaminom E koji je ujedno i antioksidant, na kožu deluje umirujuće te podstiče njezinu regeneraciju . Uz to što je dubinski hrani, blago je i zateže.  50 ml ‘’Shades of V’’ košta  43 USD , odnosno oko 4433 RSD.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar