Zašto holivudske zvezde obožavaju tretmane kiseonikom?

31-07-2017
Featured Video Play Icon

Ako se pitate zašto holivudske dive izgledaju tako dobro, a većina ih je davno ušla u ozbiljnije godine , odgovor je zapravo vrlo jednostavan.  Zvezde popot Madone ,  Sindi Kraford ili Nikol Kidman, ne kriju da se tajna njihove  lepe i zategnute kože krije u terapiji kiseonikom .  Sve pomenute dame koriste maske na bazi kiseonika  ili se podvrgavaju  Oxgen tretmanima za lice.

View this post on Instagram

Saturday Slump! ??? @ysl

A post shared by Madonna (@madonna) on

Prednosti korišćenja kiseonika su brojne. On usporava proces starenja kože, podiže njen tonus,  ima antibakterijsko dejstvo, smanjuje  nečistoće i akne, hrani vezivno tkivo, podstiče ćelijski metabolizam, regeneriše oštećene ćelije…Tretman kiseonikom osmišljen je da bi se omogućilo ubacivanje u kožu aktivnih supstanci, premošćavajući na taj način barijeru propustljivosti kože.

View this post on Instagram

Red, white, and blue everything. Happy 4th! ??

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Kiseonik se ubacuje pod pritiskom a obično se kombinuje sa još nekim tretmanom podmlađivanja. Rezultat delovanja kiseonika  je  razlaganje starih ćelija  i regeneracija potkožnog  tkiva . Radi toga , bore na licu i vratu se ispravljaju, topi se podbradak i smanjuju ružne „kesice“ ispod očiju. Uz sve pomenuto koža postaje glatka i jedra.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar