Uklanjanje ožiljaka i strija pomoću frakcionisanog Erbium lasera MCL 31 Dermablate

08-09-2018
Featured Video Play Icon

Lasersko uklanjanje ožiljka i strija je minimalno invazivan, napredan pristup tretiranju ožiljaka kojim se ostvaruju odlični rezultati uz minimalno vreme oporavka

Tokom tretmana koristi se moćna tehnologija frakcijskog lasera kako bi se smanjila vidljivost ožiljaka bez da se ošteti okolno tkivo. Dovoljno je nekoliko poseta lekaru nakon čega su ožiljci manje vidljivi a koža  postaje glatka na dodir.

Tretman se izvodi pomoću ablativnog frakcionisanog Erbium lasera MCL 31 Dermablate kojim se smanjuje veličina ožiljka, zaglađuje se površina, a oni uzdignuti,  crveniji i pomalo grudasti ožiljci , pretvaraju se u estetski prihvatljivije, nežnije i svetlije.

Tretmanom se postepeno stvara nov, zdrav i glatki kolagen kojim se  zamenjuje onaj neravnomjeran i ‘grudast’ u ožiljcima. Efekat laserskog uklanjanja ožiljaka i strija je progresivan, što znači da rezultati postaju vidljiviji kroz par meseci.

Ožiljak postepeno izbeljuje te se bojom  prilagođava ostatku kože. U najvećem broju slučajeva potrebno je nekoliko laserskih tretmana za postizanje maksimalnog efekta.  Kako deluje ovaj laser , pogledajte u videu na vrhu teksta.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar