Upoznajte srpskog Christiana Troya: dr Nenad Josipović – estetski i plastični hirurg

26-05-2017

Čim ugledate dr Nenada Josipovića biti će vam jasno zbog čega je dobio nadimak, srpski dr Christian Troy. Ovaj prvenstveno vrhunski stručnjak, započeo je studije medicine u Beogradu, specijalizovao plastičnu i estetsku hirurgiju u Nemačkoj, a neko vreme je proveo u Brazilu kod čuvenog profesora Ive Pitangije.

Najveća specijalnost dr Josipovića su estetske i rekonsturcijske operacije poput: korekcije grudi – bilo da je reč o njihovom povećanju ili smanjenju, liposukcija, abdominoplastika -odnosno zatezanje i odstranjivanje viška kože na trbuhu, kao i sve vrste faceliftinga te korekcija na licu. Uz sve to, vrsni je stručnjak za promenu pola kod transrodnih osoba.

Što se tiče neinvazivnih tretmana i metoda podmlađivanja, dr Nenad u svom radu redovno koristi filere za popunjavanje volumena i konturisanje lica kao i botoks za brisanje bora. Od ove godine nominovan je za referenta jedne velike farmaceutske kompanije za hijaluronske filere i botoks.

Nenad Josipović prati sve svetske trendove kao i posećuje internacionalne kongrese iz oblasti plastične hirurgije i anti aginga. Jednom sedmično, posetioci našeg portala, moći će da prate najnovije vesti iz sveta estetske hirurgije, u kolumni srpskog dr Troya.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar